Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tekin Değişim Sinyalini Verdi

CHP Genel Sekreteri Gürsel

chp tekin

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’den CHP’nin geleceğiyle değişimdedir dedi.Tekin tepede bunu gerçekleştirdiklerini de belirterek “şimdi  sıra İl başkanlarında”sinyalini verdi.

 

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP’de yaşanacak köklü bir değişimin sinyalini vererek gazetecilere ilginç bir benzetmede bulundu. Gürsel Tekin, ” Önümüzde önce cumhurbaşkanlığı ardından genel seçimler var. Mevcut kadrolarla bu seçimlere giremeyiz. Bu yüzden tüzüğü bekleyecek zamanımız yok. Seçimlerden başarıyla çıkmak istiyorsak kangrenli bacak gibi düşünülmeli ve neşteri vurup bundan kurtulmalıyız. Tüzüğü filan beklemeden gerekli adımlar atılacak” şeklinde ki açıklaması ile başarısız olan illerin değişimin şart olduğunu ifade etti.

Yerel seçimlerden alınan sonuçların  bileti Merkez Yönetim Kurulu’na kesilmiş ve ardından CHP MYK’da değişikliğe gidilmişti

CHP de İkinci bilet ise il başkanlarına kesilecek.

İlk olarak  Ankara İl başkanı Zeki Alçın’ın görevden alınması gündeme geldi şeklinde ki haberler basın yayın kuruluşlarına düşerken  CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, sürecin  kökten değişimin sinyalini verdi.

CHP’nin üyeliklerden yönetimlere kadar pek çok alanda değişikliğe gidileceğini ifade eden Tekin, “CHP olarak eğer başarılı olmak istiyorsak, hatalarımızı görmeli ve bunları düzeltmeliyiz. CHP için kökten değişim şart. Birçok il ve ilçe başkanlıklarında değişim ve görevden almalar yapılacak. Yerel seçimlerde alınan sonuçlardan sonra bu kadrolarla devam etmemiz düşünülemez” dedi.

 

İl ve ilçe yönetimlerinin değişimi için tüzüğü beklemeyeceklerini belirten Tekin, “Önümüzde iki seçim var. Önce cumhurbaşkanlığı ardından genel seçimler. Mevcut kadrolarla bu seçimlere giremeyiz. Bu yüzden tüzüğü bekleyecek zamanımız yok. Seçimlerden başarıyla çıkmak istiyorsak kangrenli bacak gibi düşünülmeli ve neşteri vurup bundan kurtulmalıyız. Tüzüğü filan beklemeden gerekli adımlar atılacak” dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO