Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Namal Eskipazar’da İnceleme Yaptı

Karabük Ticaret ve Sanayi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat NAMAL, Memleketi Eskipazar Belediye Başkanımız Dursun Baş’ı makamında ziyaret etti.

cats

Ziyarette İsmetpaşa bölgesine kurulması planlanan organize sanayi bölgesi ve serbest bölge hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş’ın geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğu İsmetpaşa bölgemize serbest bölge ve endüstri bölgesi yapılsın diye yaptığı çalışmaları dosya halinde  milletvekillerine  ve TSO’ya sunduğunu belirterek, arazi bakımından zengin olan İsmetpaşa bölgesine organize sanayi ve serbest bölge için çok elverişli bir bölge olduğunu belirtti.

TSO Başkanı Sedat Namal’da Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş tarafından daha önce sunulan Eskipazar İsmetpaşa serbest bölge ve organize sanayi bölgesi dosyalarının kendilerine yol gösterici olduğunu ve İsmetpaşa bölgesinin organize sanayi ve serbest bölge için çok uygun bölge olduğunu belirterek, Eskipazar’ın bu çeşitliliğinin değerlendirilmesi gerektiğini TSO olarak Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş ile birlikte el ele bu çalışmaları sürdürdüklerini ve bu hususta ciddi yol kat edildiğini açıkladı.

Ticaretin Dünü, Bugünü, Yarını

TSO Başkanı Sedat Namal’a Cumhuriyet Döneminin ilk sarı kalesini gezdiren Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş TSO’nun Eskipazar’da esnaflarla bir araya gelerek ticaretin dünü, bugünü ve yarınlarının değerlendirmesi konulu Eskipazar’da bir toplantı yapılmasını teklif ve davet etti.

TSO Başkanı Sedat Namal, Eskipazar’da ticaret potansiyelinin olduğunu belirterek “ Eskipazar’da yapılmış olan bu güzel proje ve çalışmalarla Eskipazar’ın çok değişmiş olduğunu ve kendini aşmış olduğunu gördüğünü belirterek bir Eskipazarlı olarak bundan çok memnuniyet duyduğunu ve Sayın Belediye Başkanı Dursun Baş beyi tebrik ettiğini söyledi ve bu gelişmelerle beraber Eskipazar’da ticaret potansiyelinin yükseldiğini ve çeşitlendiğini görüyoruz. TSO olarak biz bu konuyu değerlendirip en kısa sürede ticaretin dünü bugünü ve yarını konulu bir toplantı düzenleyerek Eskipazarlı esnaflarımızla bir araya gelmeye gayret edeceğiz.”dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO