Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Namal;Sorunları Birlikte Aşacağız.

Yurt Konusunda ve İş

Yurt Konusunda ve İş adamlarının sıkıntıları

konusunda açıklamalar yapan Namal; ” Sabırla,

Sorunlarımızı Çözeceğiz” dedi..

 

ResimLERRR.. 001

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal,   son zamanlarda Yurt ve Karabük’ün İş adamlarının sorunları ile ilgili demeçleri okumaktayız, bunları kendi aramızda etüt etmek gerek, bu kentin yararları,toplum çıkarları üzerinden ekonomik politikalar üretmemiz gerekir” dedi.

 

Namal ; “Sanayici, işadamları,toplumun her kademesindeki dinamik güçleri  ile özellikle kentimizde değer kazanan  Karabüksporu, Karabük Üniversitesi  ile bir bütünüz, buradan hareketle güzelliklerin ve başarıların mutluluğunu hep birlikte yaşarken sıkıntıları,üzüntüleri de hep birlikte yaşamalıyız.  TSO olarak biz Karabük’ün gelişmesinde projeler üretiyoruz , siyasi, bürokrat ve sivil kurumların projelerinde de kaptanlık görevini üstlendik, sonucunda kentimizde tüm sorunlara vakıf olmaya ve bu sorunları çözüme kavuşturmakla mesaimizi harcıyoruz.Bu konuda artık  pratikleştik diyebiliriz de, yine bireylerin ve sektörlerin karşılaştıkları genel ve günlük sorunları çözme noktasında çözümleri rahat üretmemiz gerektiğine inanıyoruz.  Gerek üyelerimizin, gerekse kentimizin karşılaştıkları günlük ve genel sorunlarını en kısada çözüme ulaştırmayı hedef haline getirdik ve Allah’a şükür bu yolda çok mesafe kat etmekteyiz” dedi.

“ASILSIZ MANASIZ ŞİKAYETLERE DİKKAT..!”

Son günlerde sanayicilerin ve İş adamlarımızın astı-astarı almayan anlamsız küçük hesaplar içindeki anlayışların ürettiği  şikayetleri ibretle izlediklerini dile getiren Sedat NAMAL,  ” Bu anlamda İş adamlarımızın  maruz kaldıkları sıkı denetimlerden yüzlerinin akı ile çıkmaları için mücadelemizi birlikte vermekteyiz, asılsız manasız şikayetlere dikkat çekerek şunu ifade edelim ki bu sorumsuzluğun dibi olmaz. Diğer taraftan Karabük’ün gelişmesinde bir sıçrama kaydetmesi için olmazsa olmaz dediğimiz, Filyos Limanı, yeni organize sanayi, serbest bölge, hava alanı ve bunun gibi diğer projelerimizde yol kat etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” açıklamalarında bulundu..

KENTTE YURT VE PANSİYONLARIMIZ YETERLİDİR 

Karabük’ün parlayan yıldızı KBÜ’ne bu yıl 12 bin yeni öğrenci daha katılım yapıyor,bu kentimize duyulan samimi saygı ve sevginin bir başka göstergesidir,gelen öğrencileri bizlerin evlatları olmuştur artık, diyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal,” Şu an resmi veriler 7 bin üstünde resmi kayıtların yapıldığını göstermekte, Karabük’te Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı öğrenci yurtlarının kapasite azlığı gündeme taşınıyor,  ancak Kentte  özel yurt ve öğrenci pansiyonlarımız da  halen  doluluk oranları yüzde 55-60  dolayında olduğu görülüyor. Bu yıl üniversitemizde öğrenci nüfusu 42 binlerin üzerine çıkacağı da dillendiriliyor. Şimdi buradan Özel Yurt sahiplerine,Pansiyon işletmecilerine seslenmek istiyorum, hiç bir kurumumuz işletmemiz endişeye kapılmasın tüm özel yurtlarımızda pansiyonlarımızda dolacaktır, Bunu zamanla göreceğiz zira halen KYK yurtlarından beklentisi olan öğrenciler var oralar tespit edildiğinde bu tarafa yerleşmeler olacaktır, Bakın  geçtiğimiz yılda bu tür söylemler,endişeler gündeme taşındı,yaşandı ancak   sonuçta Öğrencilerimizde açıkta kalmadı,Yurtlar da bu anlamda biraz zamana ihtiyaç var.  Herkes müsterih olsun  Karabük Üniversitesinin bu konularda bilimsel çalışmaları var, Bu konuda ki resmi diğer makamlarında çalışmaları var, bizlerde bu paralelde  gerekli çalışmalarımızı yapmaktayız ve her zaman ifade ettiğimiz gibi bunları kendi aramızda etüt etmek gerekmektedir. Bu kentin yararları,toplum çıkarları üzerinden ekonomik politikalar üretmemiz gerekir, Sosyolojik değerleri göz önüne alarak ve sorunların çözümünde birlik olarak huzuru yakalayabiliriz ” dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO