Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yolbulan ” Şerefsiz Diyenin Eli Sıkılmaz”

Yolbulan “Tolunay hocam sonuna

Yolbulan “Tolunay hocam sonuna kadar haklıdır,

Şerefsiz diyenin eli sıkılmaz”

DSC_86551

Fenerbahçe maçı sonrası basın mensuplarına küfür ettiği yönündeki iddiaları ile Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın uzattığı eli sıkmaması  konusunda  açıklama yapan  Kafkas,: “İsmail Kartal ile ilgili açıklama yaptım. Ama bu açıklamayı yapmayabilirdim. Fakat onu kim gazeteye verdiyse, el altından kim yaptıysa ben de ona karşı bir cevap verdim. Biz bunun altında kalabilecek ne şahsiyette ne karakterde bir adamız.  Gerginlik anında insanlar bir şeyler yapabilirler. Ama sen 3 sene geçmiş bir şey dememişsin bundan sonra olmaz. Gerekli şeyleri söyledik. Ben bunu fazla kaşımak istemiyorum. Ama kaşıyan olursa da sonuna kadar da kaşırız. Bir sorun olmaz.” demişti.

Kulüp başkanı Mustafa Yolbulan’da hocamız

yerden göğe  haklıdır dedi.

3-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçından sonra, Tolunay Kafkas’ın İsmail Kartal’ın elini sıkmaması ve tepki göstermesini de değerlendiren Mustafa Yolbulan, “Bakın klasik bir İstanbul medyası, klasik Fenerbahçe medyası. Bununla ilgili bir şey söylemeye gerek yok, zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Tolunay hocamız burada yerden göğe kadar haklıdır. Bu işin bir mazisi var, zamanında kendisine ‘şerefsiz’ diyerek ağır bir şekilde hakaret eden İsmail Kartal’ın uzattığı eli sıkmak Tolunay hocaya yakışmazdı zaten. Tolunay hoca doğruyu yapmıştır, bununla ilgili de basına gerekli açıklamaları yapmıştır. Bizim için bu konu kapanmıştır. Biz Tolunay hocanın ve teknik heyetin hem bu konuda, hem her anlamda arkasındayız. Tolunay hocayla birlik de daha uzun yıllar çalışmak istiyoruz” diye konuştu.

Hedef 5.’lik İle 10.’luk Arası

Mustafa Yolbulan, bu sezon ki hedeflerinin 5 ile 10 arasında arasında rahat bir şekilde bitirmektir diyerek  BRTV ekranlarında şu açıklamalarda bulundu; “Ligin gidişatına göre bu sıralamanın gereği olarak Avrupa’ya gitmek gibi bir durum olursa Avrupa’nın tadını, keyfini almış bir yönetim olarak bunu da kovalarız ve çok isteriz. Ama Avrupa’ya giden yolun Türkiye Kupası ile daha kısa olduğunu düşünüyorum. Hocamız da aynısını düşünüyor. Türkiye Kupası’nda bu sene çok iddialı ve ciddi bir şekilde asılacağımızın bilinmesini istiyorum. Başakşehir maçı öncesi bizim için en büyük sıkıntı kalecimiz Waterman’ın sakatlığı. Ayak bileğinde bir ödem var, maç bitiminden itibaren buz tedavisi uygulanıyordu şişi nispeten indi. Bugün MR çekilecek ve o MR neticesine göre hareket edilecek. Başakşehir maçına kadar milli maç arası olması bu anlamda da iyi oldu. Başakşehir maçında kaleye geçme ihtimali var ama bu MR neticesi kesinleşmeden kesin bir şey söylemem mümkün değil. Ama en fazla bir maç kaçırabilir. Onun dışında bir sıkıntımız yok. Başakşehir maçında taraftarımızı türbinlere bekliyoruz.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO