Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı sona erdi.

  İlimiz genelinde 187

 

İlimiz genelinde 187 okulumuzda eğitim gören anaokulu ve anasınıflarımızdaki 3719 çocuğumuz dâhil toplam 38615 öğrencimiz ve 2884 öğretmenimiz için tatil başladı.

2017-2018 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Demir Çelik İlkokulunda karne töreni düzenlendi. Törene Vali Kemal Çeber başta olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Birinci ve dördüncü sınıf öğrencilerin karnelerini veren Vali Kemal Çeber, “Yoğun ve yorucu geçen bir yılı geride bıraktınız. Şimdi tatile çıkacaksınız, bunu sizler hak ettiniz. Ama tatilde kitap okumayı da ihmal etmeyin. Ben sizlere destek veren anne ve babalarınızı da kutluyorum, onlarda sizler kadar heyecanlı ve sevinçli. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” diye konuştu.

Rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim gören Ays’ın da karnesini veren Vali Çeber, kendisini en kısa zamanda evinde ziyaret etmek için Ays’a söz verdi. Öğrencilere karnelerini ve yaz tatilinde okumaları için kitap veren Vali Kemal Çeber, kitap okuma ve spor branşlarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 
Web Tasarım & SEO: Best4SEO