Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2017 ve KARABÜKSPOR

Karabükspor 2016 yılı içinde

images-1-kopya

Karabükspor 2016 yılı içinde bir kez daha şampiyon olarak  taraftarını sevindirdi.  Biraz Alanya’nın dönem şansızlığı biraz Giresun sporun desteği ve Göztepe’nin son hafta rahatlığı belki de Karabüksporu şampiyonluğa taşımıştı lakin futbol şans ister ve  bunu da Karabük Gündem olarak bizler  her zaman ifade etmişizdir..

2016-17 Sezonu için de TD Tudor’u bularak büyük bir şans daha yakalayan Karabükspor ne yazık ki  idari yönetim boşluklarından kaynaklanan zaaflardan dolayı bu şansını olumlu katkılara dönüştüremedi..Karabük halkı ile barışık olmayan bir başkan, olaylara hükmedemeyen bir yönetim, ancak son şanslarını oynayan mutlak başarılı olmak isteyen oyuncu topluluğu ve başarılı bir TD ile çok kötü çekilen bir fikstür sonrası çok iyi geçilen bir ilk 6-7 haftanın analizini yapamadı..

Bu sene güzel işler yapacak denerek beklenti yaratan Karabükspor futbol takımının başarısı ancak dışarıdan  el freni çekilerek durdurulabilirdi. Nitekim; KBÜ de bir panelde konuşan Başkan Tankut , TFF Yöneticilerine ağır eleştiriler yollayınca, TFF da  klasik  Öz savunma mekanizması içinde Karabükspora cephe aldı.. 7.Hafta sonrası bariz avantaj kurallarını rakiplerden yana kullanan ve kritik dakikalara da kritik kararlar veren Hakemler belki de iyi gidecek KARABÜKSPORUN önünü keserek sanki biraz durun diyorlardı…

En Son KAYSERİ’DE Oynanan karşılaşma sonrası  TD Tudor patladı ve bizi istemiyorlarsa bilelim uğraşmayalım teslim olalım anlamında çok manidar bir açıklama yaptı.Eleştiri Futbol kuralları içinde ‘İsteniyoruz mu,İstenmiyoruz mu?’ sorusu içinde kaldı..Dikkat Çekti..

Ancak aynı akşam Kulüp Başkanı Tankut; “ Havalanımız yok, Otelimiz Yok, Yolumuz Yok, Küçük Şehiriz” edebiyatı yapınca  iş siyasi bir kavramada dönüştü..Evet kentin en büyük sorunu HAVALANI olmayışı ancak 5 yıldızlı 4 yıldızlı otellerimiz var, Yolumuz gayet iyi, ve Karabük küçük bir kent değil artık…Hiçbir köy/kasaba da küçük değil günümüz bileşim çağında artık.. Küçük olan bencillikler, Küçük olan ben olayım gerisi olmamsın anlayışıdır ki zaten KARABÜKSPORDA ki kurumsal eksiklik bu noktada başlamış ve TRİBÜNLER boş kalmaktadır..İşte bu politika 1990 lı yıllarda geçerli olurdu ancak günümüz Türkiye sinde tutmaz/yemez..

Karabük GÜNDEM iki sezondur bağır bağır bağrıyor. Kulüp yöneticiliği Şeref tribünden maç seyretme özerkliğine indirgenmiş Karabük’te ve bu sıkıntı kulübün geleceğine İPOTEK koymaktadır diye..İşte yine sezon başında büyük umutlarla alınan binlerce lira verilen futbolcular gönderilecek, yine binlerce liralar ile transferler yapılacak. Takım kümede kalacak yada az bir ihtimalde olsa düşecek, ancak KARABÜKSPOR Kimliği/Kurumsallığı  kaçınılmaz kayıplar yaşayacak…

Bakın altını çiziyoruz, Karabükspor en son İlhan’ları, Levent’leri, Nejat, Şevki, Kıvanç, Erkan,  Ertuğrul, Kerim ile Sedat’ları çıkardı alt yapısından  ve bu isimlerin çoğu artık birer Teknik adam…Alt yapılardan son 3 sezondur kim geldi ? Kim yetişti yada İZİN VERİLDİ yetişmesine ?

Soruna bu açıdan bakılmadığı içinde 2017 yılı Karabüksor için çok ta olumlu geçmeyecek …  Üstelik bu sezon birde TESİS sorunları var ki süper lig kulübü Karabüksporun  binası bile stadyumun bir köşesine sıkıştırılacak..

İşte Kulüp tarafından hazırlanan Cd…  

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO