Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hocalar Farklı Konuştu

 Kafkas, 3-2 galip geldikleri

 Kafkas, 3-2 galip geldikleri Bursaspor maçının ardından,

“Emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

page

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Kardemir Karabükspor’un, Bursaspor’u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarında farklı yorumlar dikkatleri çekti…

KARABÜK CEPHESİ

Karabükspor Teknik patronu Tolunay Kafkas, “   Bursaspor  Anadolu’nun en iyi takımı, onları yenmek ötesi kalite ve oyun  sergilemek bize öz güvenimizi geri getirdi. Tempo yüksekti. Biz bir ritmi bir türlü  yakalayamamıştık, bunun çeşitli nedenleri vardı, Bundan sonra yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Takım artık oturdu. Maça gelenlere seyir açısında iyi bir maç izlettiğimiz için çok mutluyum” açıklamasını yaptı.
“Mabiala’nın ikinci sarı kart görmesini kupa maçını düşünerek siz mi istediniz?” yönündeki soruya ise deneyimli teknik adam, “ Evet ben istedim” cevabını verdi.

BURSASPOR CEPHESİ

Bursspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, Rakibin yönetim, teknik heyet ve futbolcusuyla istekli olmasını takdir etmek lazım diyerek şu açıklamada bulundu; ”  Bizde istekliydik ama hakemin Karabük’ün yanında maçı almak için istekli görünmesi bizim oyuncularında kontrolünü kaybetmesine sebep oldu. Özellikle rakibin oyuncularının isteğine ve baskısına hakeminde rahatsızlık olarak eklendiğini düşünüyorum. Bir tane pozisyon vardı rakibin topu yan ağlara vurup dışarı gitti, yan hakem ortaya koştu neredeyse golü verecekti. Bu kadar heyecanlıydı yani. Hakemin baskıdan kurtulması gerekliydi. Ben oyuncularımı uyardım sinirlenmemeleri konusunda ama maalesef onlar tuzağa düştüler. Bizim düşündüğümüz rahatlıkta top oynamadık ama yinede kazanabilirdik. Üzgünüz, rakibi tebrik ederiz”

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO