Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hisarcıklıoğlu Temel Atmaya geliyor

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Karabük’e

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Karabük’e Farklı Bakıyor

 20003-1

 

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Çarşamba günü Karabük’e gelerek daha önce protokolü imzalanan Karabük M.Ali Şahin Endüstri Meslek Lisesi Temeli Törenine Katılacak.

Aynı Gün Karabük’e Değer Katanlar Ödül Töreni Gerçekleşecek.

14 Ocak Çarşamba Günü Saat 12.30 Da Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde Karabük’te Görev Yapmış TSO Başkanlarına ve Meslekte 40 Yılını Tamamlamış Sanayicilere Ödül Töreni Gerçekleşecek.

Karabük TSO,TOBB Kanalı ile bölgeye  bir okul kazandırıyor. Geçtiğimiz aylarda protokolü imza altına alınan ve TOBB tarafından yapılacak olan meslek kolejleri projesi altında OSB de yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin adı da M.Ali Şahin End.Meslek Lisesi olacak.

TOBB Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek törenlere Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı M.Ali Şahin, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan,Karabük Milletvekili Osman Kahveci yanı sıra bir çok iş adamı,protokol üyeleri,STK larının başkanları,yöneticileri katılım yapacaklar.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun Safranbolu’ya bir gece önce geleceği ve Çarşamba günü Karabük Valisi ve Belediye Başkanı Rafet Beyi makamında ziyeret edeceği öğrenildi.

Endüstri Meslek Lisesi temel atma töreni ile birlikte meslekte 40 yılını aşan iş adamlarına ve eski TSO başkanlarına birer plaket verilecek..

Web Tasarım & SEO: Best4SEO