Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

K.KARABÜKSPOR 3-1 ANKARASPOR

    K.Karabükspor:3 Ankaraspor:1

 

 

K.Karabükspor:3 Ankaraspor:1

(Hazırlık Maçı)

Karabükspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda PTT 1.Lig ekiplerinden Ankaraspor ile karşı karşıya geldi.

 

Mavi ateşin temsilcileri , Gökhan Ünal, Ahmet İlhan Özek ve Emre Özkan’ın kaydettiği gollerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

 

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEMLER: Deniz Kükrek, Levent Görün, Gündoğdu Yiğit

KARDEMİR D.Ç KARABÜKSPOR: Waterman (Bora dk. 90) Uğur, (İshak dk. 82) Yiğit (Hakan dk. 46), Anıl (Erdem dk. 46) , Ahmet İlhan, (Atilla Aybars dk. 85), Gökhan Ünal (Furkan dk. 62) Sow, (Beykan dk. 77) Mabıala, İlhan Parlak, (Umut dk. 88) Puygrenıer, (Emre dk. 88) Lua Lua (Erkan dk. 68)

ANKARASPOR: İsmail, Samet (Berkay dk. 46), Bilal Aziz, Abdullah, Ragıp, Tısdell, Vızıo, (Galip dk. 56) Emrullah, (Burak dk. 86) Christian (Göksu dk. 46) Müslüm, (Dilaver dk. 65) Fahri (Furkan dk. 80)

GOLLER: Gökhan Ünal (dk. 6), Ahmet İlhan (dk. 79 pen.), Emre (dk. 90+1) (Kardemir D.Ç Karabükspor), Müslüm (dk. 50) (Ankaraspor)

 

Maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Tolunay Kafkas şunları ifade etti: “İlk maçımızı oynayacağımız Kasımpaşa, yaptığı transferlerle bu ligin belki de şampiyonluk adaylarından birisi. Asıl gösterge bizim için bu maç olacak. Bu maçı kazanırsak Kardemir Karabükspor’un önü açık olacak. Buna inanıyorum. Kötü bir sonuç olursa da önemli değil. Takım genç ve tecrübeli oyuncuların kaynaşmasıyla haftalar ilerledikçe daha iyi olacak. Futbolcularımın performansından ve mücadelesinden memnunum.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO