Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Prof. Dr. Ali Güneş’in Mesajı;

    Aile bir

 

8-yilda-80-yillik-basari-sagladik

 

Aile bir toplumun temel yapısıdır. Bir ailenin de temel yapı taşı kadınlardır. Kadınlarımız varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği, duyarlılığı temsil ederken; sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde de önemli rol oynamaktadırlar.

Türk toplumunda çok önemli bir yeri olan kadının, Cumhuriyetin kurulmasıyla elde ettiği hakları her alanda üstün başarılar göstererek kullanmıştır. Toplumun temeli ailedir. Ailenin temeli de kadındır.

Kadınlar insanlığın yaratılışından itibaren düzenin, huzurun ve mutluğun sağlanmasında önemli roller üstlenmişlerdir. Kurtuluş Savaşı’nda vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan Türk Kadını, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla ve demokrasinin gelişmesiyle eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına kadar her alanda üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirmiş, modern Türkiye’nin simgesi ve Cumhuriyetimizin en büyük teminatı olarak toplumsal yaşamda yerini almıştır.

Karabük Üniversitesi ailesindeki tüm akademik ve İdari kadrolarda yükseköğretime hizmet veren kadınlarımız ve öğrenim gören öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

                                                                      Prof. Dr. Ali GÜNEŞ

                                                                        Rektör Vekili

————————————————————

 10314669_1797351160490304_7878558548513776488_n

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO