Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞAHİN “YANLIŞ YAPAN HESABINI VERİR”

  AK Parti KARABÜK  İl

 

AK Parti KARABÜK  İl Başkanlığı tarafından Tüccarlar Kooperatifi Düğün Salonu’nda gerçekleşen 12. yıl kutlama programı  sinevizyon gösterileri sonrası katılımcıların konuşmaları ile devam etti.

AK Parti İl Başkanı Ömer AYAR, Karabük Milletvekilleri  M.Ali Şahin ve Osman Kahveci,  Eflani,  merkez  ve Ovacık  Belediye başkanları, İl ve ilçe Yöneticileri yanı sıra parti organlarında görev yapanların katılım yaptığı gecede açılış konuşması ardından konuşan M.Ali Şahin genel ve yerel olaylar ile Ak partinin dünü ve bugünü arasından anekdotlar verdi.

 

 

ŞAHİN “YANLIŞ YAPAN HESABINI VERİR” 

 

         Program Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Mesajının okunmasıyla başladı. Ardından Ak Partinin kuruluşundan günümüze değin geçen süre, yapılan icraatlar slayt eşliğinde gösterildi.

         Daha sonra AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar söz alarak kısa bir konuşma yaptı. Ayar 2001 yılında “bundan böyle hiçbir eskisi olmayacak” sloganı ile siyasi mücadelesine başlayan Ak Partinin bugün milletten aldığı güçle yoluna devam ettiğini söyledi.

         Darbeyle ilgili açıklamalarda  bulunan  Şahin, “Türkiye’de eskiden olduğu gibi hükümetlerin ensesinde kimse boza pişiremeyecek,” dedi.

 

Bu milletin ensesinde kimse boza pişiremeyecek. Bütün bunları anayasal değişikliklerle güvence altına aldık. Yanlış yapanlar yargıda hesabını verir, nitekim veriyorlar.diyerek Silivriye gönderme yapan Şahin ;  “Bundan sonra kimsenin aklından darbe geçmesin, bunlar artık geride kaldı. Bizim geçmişte yaşadığımız bu sıkıntıları kardeş MISIR   halkı yaşıyor.İnanıyorum ki, Mısır’da  dökülen bu kan darbecileri boğacaktır.” Dedi.

 

AK Parti’nin dünyada örneği olmadığını kaydeden Şahin , “İki sinevizyon da 12 yılın gözümüzün önünden film şeridi gibi geçmesi 2000’li yıllara götürdü. Partimizin bugün kuruluşunun 12. yıldönümünü kutluyoruz. Ve  tam 10 yıl 8 ay 13 gündür iktidardayız.. Kurulduğu günden 14 ay 19 gün sonra iktidara gelmiş bir siyasi parti. Dünya siyasi parti tarihinde böyle başarılı olmuş başka bir örnek var mı? Türk siyasi tarihinde böyle bir örnek yok bunu biliyoruz.?   Nedir bunun sebebi?  Siyasi analistler, siyasi partileri iki kategoride değerlendirirler; tavandan gelen tabandan gelen siyasi partiler, halkı yönlendirmeye çalışan, halkın yönlendirdiği siyasi partiler.  AK Parti   tavandan değil, tabandan gelen siyasi parti halkı yönlendirmek için değil, halkın yönlendirdiği, halkın rotasını çizmiş bir parti oldu da onun için.  Halkımız aziz milletimiz AK Partinin kuruluşunu önce kalbinde gerçekleştirdi. Recep TAYYİP ERDOĞAN  ve arkadaşlarına ‘biz gönlümüzde parti kurduk, gidin tabelalarınızı asın’ diye görevlendirdi.  Neticesinde   bu millet  AK PARTİYİ  kurmuştur. Hatırlatın  İkna odalarında bu ülkenin kızları baskıya maruz kalmıştır. Ülkede  yaşanan bu baskıların son bulmasını istiyordu millet ve  AK Parti kadrolarından bunları bekliyordu. Bu aziz millet demokrasiden asla vazgeçmedi. 3 Kasım 2002   Seçimlerine giderken, genel başkanın milletvekili adayı gösterilmediği, birinci parti seçilse bile başbakan olamayacak olmasına rağmen bu millet bizlere oy vermiştir”  diyerek geçmişi ve bugünü değelendirdi.

AK Parti’nin kurucuları arasında olmaktan gurur duyduğunu kaydeden Şahin, “Bu partinin kurucularından olmaktan büyük onur duyuyorum. Özellikle   AK Pati  grup başkanvekillerinden biri olmaktan gurur duyuyorum. AK Partimiz milletimize hizmet yolunda emin adımlarla geleceğe yürüyecektir, milletimizin hayır duası arkasında olduğu sürece bu aziz millete hizmet etmeye devam edecektir.”  Diyerek Necip Fazlı KISAYÜREK in “Zindandan Mehmet’e Mektup” şiirinin son dizelerini okudu

“Mehmed’im sevinin başlar yüksekte

Ölsek de sevinin, eve dönsek de

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte

Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir”

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO