Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜLŞEN “O VERGİLİ’NİN TEMENNİSİDİR”

  AK Parti Kastamonu

 

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yapılması olası Karabük Havalimanın  Kastamonu Havalimanından daha iyi işleyeceği şeklindeki görüşüne katılmadı ..

 

 

 

“O VERGİLİ’NİN TEMENNİSİDİR”

 

Milletvekili Gülşen ;  “Bayramda Kastamonu’ya  200 kişilik kapasitenin üzerinde uçak geldi gitti. Havalimanına talep daha da artacaktır. Burada endişe etmeye mahal verecek bir durum gözükmüyor. Yüzde 90 dolulukla uçak dolu geliyor, yüzde 70 dolulukla da geri gidiyor.” Dedi..

 

AK Parti Kastamonu  Milletvekili  Mustafa Gökhan GÜLŞEN ;   Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin  Karabük Eflani’ye yapılcak bir Havalimanının, Kastamonu   Havalimanından daha iyi işleyeceği yönündeki açıklamalarına karşı çıkarak böylesi bir düşüncenin  kıyaslanamayacağını hizmetlerin farklı olduğunu ifade etti.

 

Partisinin 12. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle verdiği kokteyle Kastamonu yerel basınına açıklamalar yapan Gülşen ;  ”  Kastamonu  Havalimanı konusunda birçok insanın tereddüdü vardı. Bu tabi bizi acaba demeye zorladı. Kastamonu Havalimanı güzel çalışıyor ve daha da güzel çalışmaya devam edecek. Yanı başımızda ki Sinop ‘un yıllık rakamı 14 bin yolcuydu. Bu ikinci yıl 54 bine çıktı. Yani bu işledikçe artan bir rakamdır. Dolayısıyla seneye daha iyi olacağı kesin.  Uçak ile seyahat eden insan sayısı her gün artıyor. Son 10 yılda 5 milyon insanımız ilk defa uçağa binmiştir. Ekonomik durum iyileşti  insanlar uçağı tercih ediyor. Görünen gidişatta milli gelir daha da artacaktır. İnsanların gelir düzeyi daha da artacaktır . Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin hava limanı konusunda sadece temennisidir. O kendi ili için çalışacak biz ise Kastamonu  için çalışacağız. Kastamonu’nun  İstanbul  ‘daki potansiyeli bellidir ki bu bile iyi bir ayrıntıdır. Dedi.