Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vural’dan İlginç ve Farklı Yorumlar..!!

Süper Toto Süper Lig’de

Süper Toto Süper Lig’de 12 haftadır galibiyet hasreti çeken Kardemir Karabukspor’ un Teknik patronu Yılmaz Vural, “Gelecek adına Türk futbolu çok korkunç ve hiç iyi bir gelişim beklemiyor, önümüzdeki seneler Türk futbolu büyük bir kaosun içine girecek” dedi.

1920314_1056706584346088_8465119512108958582_n

Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri’nde  klasik haftalık  basın toplantısını  düzenleyen Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural;  milli maç arası sonrası oynayacakları Galatasaray ve Gençlerbirliği takımlarının maçlarını kendisinin bizzat izlediğini anlatarak, “İki takımda yenilmeyecek takım değil. Türkiye’de herkesin herkesi yendiği bir lig oynanıyor.” diyerek umut verdi.

YENECEĞİZ DEDİ ” TAKIM GOL ATAMIYOR” YORUMU YAPTI !!

Kardemir Karabükspor  GS ve Gençlerbirliğini yenecektir ancak bu  takım gol atamıyor. bunu çözmem adına antrenmanlarda  oyuncuların daha konsantre ve dikkatli  olmaları lazım diyen  Vural ; ” Bu talihsiz gidiş bir yerde dönmesi lazım. 12 tane maç benim antrenörlük hayatım da yok tahminim  Karabükspor’un geçmişinde bu kadar kayıp olmamıştır” ifadelerinde bulundu…

Taraftardan ricam, sonuna kadar destek vermeleri diyen Yılmaz Vural ; ”  Gemiyi  erkenden  siz terk etmeyin. Bakın biz terk etmiyoruz, hiç kimse bu durumda olmak istemez,  şimdi buradan nasıl çıkarız, aslında bunu düşünmek lazım ve hatta bana göre büyük bir çevirme şansımız var.” diyerek umut dağıtmaya devam etti.

Vural, geriye kalan 9 maçtan 7 tane kazanmaları gereken maç olduğuna da işaret ederek, “Ben kendi pratiğimi düşünüyorum, 2003 yılında Rizespor’da çalışırken, 11 maçtan 9’unu kazanarak ligde kaldık. ” hatırlatması yaptı..

Bir gazetecinin gelecek yıldan itibaren 14 yabancı oyuncunun yer alması yönünde iletilen bir soruya Vural, “Türk yabancı oyuncu ayrımını  yaparsanız, ödemeden, takım kadrosuna kadar, farklı bir boyuta getirirsek bu futbolun bitişini sağlarsınız  anlamına gelir.  İşte o zaman hiçbir takımı idare edemezsiniz. Önümüzdeki sezondan sonra bu ligde çok fazla sayıda yabancı oyuncu gelecek. Bu lig Türkiye ligi mi, Türk oyuncu ve Türk antrenörün çoğunlukta olması gereken bir lig mi, yoksa azınlıkta mı kalacak? 14 tane yabancısının olduğu yerde 14 farklı dil konuşulmak zorunda olursa bu kadar tercüman mı var mı ? olacak mı?  Gelecek adına Türk futbolu çok korkunç ve hiç iyi bir gelişim değil. Biz Avrupa ile kendimizi kıyaslayamayız. Avrupa’da her antrenörün kendi dilinin yanında İngilizcesi de var. Türk futbolu önümüzdeki seneler büyük bir kaosun içine giriyor. Futbol kulüplerinin tek amacı var para, para. Kulüpler Birliği de aynı, hiç futbol gelişimi adına bir çalışmalarını duymadık. Alt yapılara önem verilmiyor. Hep para, para, para, sorun büyük ve kaosa gidiliyor” dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO