Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İttifak Adaylarını Tanıttı..

Saadet Partisi ve Büyük

Saadet Partisi ve Büyük Birlik

Partisi’nin yapmış olduğu Milli İttifak’ın

Karabük Aday Tanıtım Şölenine  Saadet

Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas

TONGÜÇ katılımı ile gerçekleşti..

vweb saadet

Saadet Partisi logosu altında 7 Haziran Milletvekili seçimlerine katılacak ve  Milli İttifak’ın adayları  Soner MALKOÇ ve Dursun KIRAÇ şölende, Milli İttifak’ın Tüm Türkiye’de olduğu gibi Karabük seçimlerinde de tüm dengelerin değişeceğini belirttiler..

Katılımcıların sık sık “inançlı kadrolar omuz omuza” “Birlikteyiz Saadet’teyiz” ve “Milli İttifak barajları yıkacak” sloganları altında Milli İttifak Karabük adayları Soner MALKOÇ ve Dursun KIRAÇ’ın konuşmalarını heyecanla dinlediler..

Toplantıda İstiklal Marşı ve Kuran Tilavetinin ardından Milli İttifak’ın İl Başkanları açılış konuşmaları yaptılar. Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi Geliniz, hakta, hakikatte buluşalım. Mazlumların yanında yer alalım. Gelin bir oy la da siz destek verin derken “Bizler bir ananın iki oğlu olarak ümmetin birliği için, ülkemizin problemlerini çözmek için el ele, omuz omuza verip yola koyulduk. Bakıyoruz bugün, İslam coğrafyası kan revan içerisinde, gözlerini Türkiye’ye dikmiş, yardım talep etmektedir. Yönümüzü Türkiye’ye çeviriyoruz. Binlerce masum, zalim bir hukuk sistemi içerisinde adalet bekliyor. Sizleri bekliyor. Milyonlarca gencimiz, iş diyor, aş diyor, sizleri bekliyor. Üniversitedeki binlerce gencimiz yarınlarından emin değil. İşte bu problemleri çözmek için yola koyulduk. Geliniz, hakta, hakikatte buluşalım. Mazlumların yanında yer alalım. Gelin bir oy la da siz destek verin.” açıklamasında bulundu

foto mert  (18)Büyük Birlik Partisi Karabük İl Başkanı Mustafa KARA Ülkemizin Milli selameti, Refahı, Fazileti ve Saadeti için Büyük Birlik olma günüdür diyerek  “Gün, hiçbir şeyin görüldüğü gibi olmadığını fark edenlerin, benim liderim pariste katil netenyahu ile beraber yürümemelidir diyenlerin, ülkesinin siyonistlerce paramparça edilmesini yüreği paramparça olarak izleyenlerin, 28 şubatta madur olanların, 25 martta yüreği yananların, Sevgililer sevgilisi yüce Efendimizin “Ayrılıkta azap, birlikte hayır vardır” hadis-i şerifine binaen; Ülkemizin Milli selameti, Refahı, Fazileti ve Saadeti için Büyük Birlik olma günüdür. Bugün buraya bizleri desteklemeye gelen siz değerli kardeşlerimize sevgi ve şükranlarımızı sunarız.”dedi

Açılış Konuşmalarının ardından Milli İttifak’ın Karabük Adayları Birlik ve Beraberlik Fotoğrafı verdiler. Ardından birer konuşma yaptılar.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Soner MALKOÇ yaptığı konuşmada; “Memleketimiz zor zamanlardan geçmektedir. Türkiye Ekonomik olarak tıkanmıştır, ahlaken tıkanmıştır, siyaseten tıkanmıştır. Pazar yerlerini dolaşsanız ekonomik durumu anlamanıza yeterlidir Esnafın tezgâhı dağılmıştır, milletin alım gücü elinden alınmıştır,45 milyon insanımız açlık sınırı rakamlarının altında bir gelirle hayatını idame ettirmeye gayret etmektedir. Öte yandan uyuşturucu kullanma yaşı ilkokul çağlarına kadar inmiş, zinanın serbest bırakılması ile fuhuş almış başını gitmiş, hem cinslerin evlilikleri meşru hale gelmiş, toplumda baba oğlu, oğul babayı, kârı kocayı, koca da karısını öldürür hale gelmiş. Hiç bir Müslüman kendisi tok yatarken komşusunun aç olduğunu sormaz hale gelmiş. Cinayetler almış başını gitmiştir Siyaseten yapılan yanlışlar içeride ülkeyi bölünme aşamasına getirmiş, dışarıda ise Osmanlının Bakiyesi olan orta doğunun ağabeyi Türkiye yalnızlaştırılmış adeta kukla, batıya uygun İslam’ın üzerinden ihraç edildiği model bir ülke haline getirilmiştir.Tüm bu gelişmeler karşısında milletimizin manevi temellerine bağlı, tüm kaybettiğimiz değerleri yeniden kazanmak adına, Yeniden büyük bir Türkiye’nin kurulması adına, insanımızın düşürüldüğü ekonomik, ahlaki ve sosyal karanlıklardan kurtulması adına, geçmişinde hiçbir kara lekesi olmayan, memlekete bolluk ve bereketi, ahlaki kalkınmayı, şahsiyeti ve huzuru geçmiş iktidarlarında sağlayan, milletin öz evlatları yine milletin bu zor günlerinde Allah’ın rızası için milletin selameti ve duası için bir araya gelmişlerdir.Bu yüzden diyoruz ki; Milli ittifak bu milletin tüm yapılan yanlışlar karşısında çağlayan sesidir.Milli ittifak bu milletin özüdür.Milli ittifak bu karanlık günlerin aydınlığa kavuşmasının müjdecisidir.Milli ittifak Osmanlının torunlarına yakışan, lider ülke yeniden büyük Türkiye’nin kuruluşunun ayak sesleridir.Milli ittifak tüm dünya mazlumlarının kurtuluşudur.Bu seçim Türkiye’nin var olma ya da yok olmasını belirleyecektir. Bu sebeple bu güne kadar nasıl azimle çalışmalarımızı sürdürdükse bundan sonra da en başarılı çalışmaları beraberce yapacağız. Şeklinde Konuştu.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Dursun KIRAÇ ise yaptığı konuşmada “Kaynağı inanç olan Büyük Birlik ve Saadet Partisi, Türkiye’nin geleceği ve mağdur Türk ve İslam coğrafyası için bir araya gelmiştir. Milli ittifak sadece partilerimizi arzusu değil, büyük Müslüman Türk milletinin ve Müslüman coğrafyasındaki mazlum insanların arzusudur. İki partimiz bu arzuyu yerine getirmiştir.Bu ittifakı gerçekleştirecek, milletimizi kamplaştırmaya, ayrıştırmaya ve oradan da çatıştırmaya çalışanlara inat biz birlik dedik, Milli ittifak dedik öylede demeye devam edeceğiz.Bu milleti ayırmaya, bu milleti bölmeye, çatıştırmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Biz bunun önünde durduk ve bundan sonrada duracağız.Bugün milletimizin en büyük problemlerinin başında bu geliyor. Maalesef hem Türkiye’yi yönetenler, hem mecliste muhalefet edenler içerideki ve dışarıdaki bir takım karanlık odakların yönlendirmesiyle fitnesiyle maalesef milletimizin arasına nifak tohumu ektiler.Milli ittifak ülkemizin problemleri için kurulmuştur. Milli ittifak; iki kutuplu meclise nefes aldırabilmek için, mecliste milletin hakkıyla temsil edilebilmesi için, algıların değil hakikatlerin konuşulması için, çözümsüzlüğe çözüm için, çalışanın alının teri, emeklinin emeği için, biriken sorunlara çare için…Model ülke değil, lider ülke olmak için ve en önemlisi artık bırakın gözyaşını, yanaklarından kan süzülen ümmet için, yeni bir dünya için kurulmuştur.”  dedi..

Toplantının Sonunda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç,  AKP hükümetinin 12 yıllık iktidarı boyunca ülkeyi büyük bir kaos’a soktuğunu dile getirerek, . “Ülkenin ve milletin maddi ve manevi açıdan yeniden ayağa kalkabilmesi için, gerçekleştirilmiş, yozlaştırılmış, erozyona uğramış Ahlak ve Maneviyatın yeniden inşası için Milli İttifak kurduklarını söyleyen Tongüç, “Milli İttifak” kurduk. Bu toprağın suyla buluşması kadar doğal bir durumdur. Doğal birliktelikten güç ortaya çıktı. Ülkede 77 milyon insan yaşıyor. 77 milyon insanın madden ve manen mutluluğunu gerçekleştirmek için Milli İttifakı kurduk. Nedense son zamanlarda ülkemiz üzerindeki karanlık eller seçimlere gidilirken çirkin oyunlarını gerçekleştirmeye başladı. Bilindiği gibi elektriklerin kesilmesi, savcının katledilmesi ve Ağrı olayları bunlarda sadece bir kaçıdır. Ülkemiz üzerindeki bu algı operasyonunu da çözümleyecek olan yine bizim ittifakımızdır. Türkiye üretmeyen ve istihdam yapmayan tembel bir ülke haline getirildi. İssizlik almış başını gidiyor, kurumların iş alımlarında kuyruklar oluşuyor. Esnaf siftah yapamaz çekini ödeyemez durumda, çiftçi ürettiğini satamıyor, ev hanımlarının Pazar çantaları küçülüyor. Türkiye sadece faize 54 katrilyon ödüyor.” ifadelerinde bulundu

Web Tasarım & SEO: Best4SEO