Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kemal Kılıçdaroğlu Geliyor..

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Karabük’te

Ne Açıklayacak..!

21 Mayıs 2015 Saat 18.00 da  CHP  Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU Karabük te olacak. Konuyla ilgili CHP den yapılan açıklamada “Sevgili Karabüklüler, 21 Mayıs 2015 Saat 18.00 da Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU Karabük te Sizlere hitap edecektir.” dendi.

genelbaskanimizArdından Ankara kaynaklı medya Kılıçdaroğlu’nun Emekliler ile ilgili bir başka sürpriz açıklama yapacağını  dillendirmeye başladı.

CHP Genel merkezinde 3 gündür çalışmalar yapan İl Başkanı Av Erdoğan Dinçel dün akşam Karabük’e döndü.

Bu arada CHP Genel merkez kaynaklarına göre Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Karabük’te sürpriz bir açıklama daha yapacak iddiaları emekliler üzerinden olacağı ifade edildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilere seçimde izleyecekleri yöntemle ilgili, “Sokaktaki vatandaşın sorunlarını çözmeye yönelik 6 önemli proje ile çıkacağız halkın karşısına. Örgütlerimize ‘Sadece bu 6 projeyi’ anlatın’ diyeceğiz. ‘AKP şunu yaptı, bunu yaptı’ diye suçlama yapmayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

21 Mayısta Karabük’te olacak CHP Genel Başkanı için  CHP İl ve ilçe yöneticileri çalışmalara başladılar.

CHP İl Yöneticileri   Pazartesi saat 14.00 de il başkanlığında basın toplantısı yapacaklarını açıklarlarken  “biz devlet imkanları ile vatandaşı  taşımayız, biz konserler yaparken araya miting sıkıştırmayız  biz halkımıza  siyasi iktidarların vatandaş ile bütünleşip ne ezilen ne ezen hakça bir düzen uygulamasını anlatırız ve inşallah iktidara geldiğimizde ne ezilen olur ne de ezen hakça bir düzen hakça paylaşım insanca yaşam olur ” dediler. 

projelerimiz_kk

Kaynak ; http://www.yasanacakbirturkiye.com/?gclid=CJLu-dDLyMUCFQXJtAod1BUABQ

Web Tasarım & SEO: Best4SEO