Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAFRANBOLU’YA YAKIŞIYOR

Belediye Hizmetler ve Faaliyetler

1 - Kopya

Belediye Hizmetler ve Faaliyetler Tanıtım Bülteni

Mayıs Sayısı Çıktı

3

Safranbolu Belediyesi Tarafından Gerçekleştirilen Hizmetlerin, Sosyal Faaliyetlerin, Restorasyonlar ve Tanıtım Çalışmalarının Anlatıldığı, Her Ay Düzenli Bir Şekilde Vatandaşlarımızın Bilgilenmelerini de Amaçlayan “Safranbolu Belediyesi Hizmetler Ve Faaliyetler Tanıtım Bülteni “ Mayıs Sayısı Çıktı.

12 sayfa olarak çıkan Mayıs sayısında, geçtiğimiz günlerde yoğun katılımla açılışlarını gerçekleştirdiğimiz Bostanbükü Deretarla yollarının açılışları, SAKEM Yıl Sonu Etkinlikleri, Ahilik Kültürü Haftası, Prof Dr. İbrahi,m Saraçoğlu’nun Safranbolu ziyaretleri ve konferansı, Konsept park açılışlarımıza kadar daha pek çok konunun ele alındığı bülten, Safranbolu’nun çeşitli bölgelerinde bulunan raflardaki yerini alırken, yine çıktığı ilk günden itibaren vatandaşlarımızın da beğenisini kazandı.

Ücretsiz olarak halkımızın bilgilenmesi amacı ile çıkarılan bülten, Belediye Binası Önünden, Misak-ı Milli Meydanından, Aslanlar SAKEM Şubesinden, Safranbolu Terminalinden ve Tarihi Çarşıdan temin edilebilir.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO