Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boyacıoğlu Muhtarları Topladı

ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ BAŞHEKİMİ BOYACIOĞLU:

55

ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ BAŞHEKİMİ BOYACIOĞLU:

“RAMAZAN’DA ELLER HAKK’A MEDİKAR  HALKA

AÇILACAK” DEDİ

Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, Ramazan ayında MEDİKAR’ın muayene farklarını kaldırarak Karabük halkına hizmet vereceklerini söyledi.

Karabük’teki muhtarlarla hem tanışma hem de muhtarların görüş ve dileklerini dinlemek için kahvaltıda buluşan  Hastane Başhekimi ve Genel Müdürü Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, “Bu tesisi daha iyiye daha ileriye götürmek için çalışıyoruz. Mübarek Ramazan ayı başlıyor. Bizde “Ramazan’da Eller Hakk’a, MEDİKAR Halka Açılıyor.” Sloganıyla Ramazan ayında muayeneyle ilgili farkları kaldırıyoruz. Mübarek Ramazan ayında MEDİKAR ailesi olarak böyle bir hayra vesile olmak istedik” Dedi.

MEDİKAR’ın kalp hastalıkları konusunda bölgenin en iyi hastanesi olduğunu söyleyen Boyacıoğlu, “Bir hasta acile geliyor 15 dk sonra anjiyo oluyor ve 15 dk sonra hasta ameliyata hazırlanıyor. Gerek teknolojik gerek hekimlerimizin kabiliyeti çok iyi durumda. Türkiye’de çok az hastane de çok az hekim çalışan kalbe by-pass ameliyatı yapıyor. Bizim hekimlerimiz de bu konudaki başarılarını geçenler de yaptıkları bir ameliyatla gösterdiler. Narkoz alamayacak derece de ileri kalp hastası olan bir hastayı uyutmadan by-past ameliyatı yaptılar” dedi.

Muhtarların görüş ve dileklerini dinleyen ve notlar alan Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, herkesin çekinmeden arayabileceğini belirterek toplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti.

Öte yandan; Medikat hastanesinde Karabük ve Kastamonu eczacılarının bir araya geldi. Seminerde konuşmacı olarak Uzm. Ecz. Sinem Güngör “Hasta Odaklı Yaklaşım ve Sağlık Danışmanlığı” konularını anlattı.

Seminerde eczacıların güncel sorunları, çözüm önerileri, serbest piyasa ekonomisi, eczanelerde verilebilecek bilgi hizmeti ve bu hizmetin detayları konuşuldu. Panel karşılıklı sohbet şeklinde devam eden panelde eczanelerin halka en yakın sağlık merkezleri olduğu yanlış ve gereksiz ilaç kullanımın doğru bilgilendirme yoluyla önüne geçilebileceği konusunda hem fikir olundu.

Panel sonrasında birlikte fotoğraf çektiren eczacılar bu tarz seminerlerin kendileri açısında çok faydalı olduğunu ve Medikar Hastanesine göstermiş olduğu misafir perverlikten ötürü teşekkürlerini dile getirdiler.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO