Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİR VEFA BİN HUZUR PROJESİ

TAMAMLANDI             Gönüllü Genç

TAMAMLANDI

           page

Gönüllü Genç Girişimciler Derneği ve Şeyh Edebali Üniversitesi  Gönüllü Genç Girişimciler Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen”Bir Vefa Bin Huzur” projesi ile 15 İlde gençler huzur evlerinde kalan yaşlıları ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde birbirinden eğlenceli ve güzel sohbetler olması hem ziyaret eden gençlerin hemde ziyaret edilen yaşlıların arasında sıcak bir bağ oluşmasını sağladı..Gönüllü Genç Girişimciler Derneği tarafından projeye katılan gençlere, proje sonunda neler hissettikleri ve ziyaretlerin onlarda bıraktığı etkiler soruldu.Gençlerin çok büyük bir kısmı bu tarz ziyaretleri tekrar yapması gerektiğine inandığını,orada kalan yaşlıların ne kadar iyi bakılsalarda içlerinde her zaman büyük bir burukluk olacağını hissettiklerini,huzur evinde kalanlarla geçmişle alakalı sohbetlerde o günleri yaşarmışcasına tarihe tanıklık ettiklerini aktardılar.

Ziyaretlerle alakalı olarak açıklamalarda bulunan Gönüllü Genç Girişimciler Derneği Karabük İl Temsilcisi Mehmet TANKÜL   “Ziyaretlerle alakalı olarak açıklamalarda bulunan Gönüllü Genç Girişimciler Derneği  Karabük İl Temsilcisi Mehmet TANKÜL“Geçmişimizin gençlerini buralarda görmenin öncelikle burukluğu içerisindeyiz fakat diğer bir açıdan da onları çileli yaşamlarından sonra burada yeniden nefes alıyor olmalarını görmek güzel. Bizler bu gençlerimizin manevi torunları olmaya talip olduk. İnsallah fırsat buldukça gençlerimizi ziyaret edecek, dertlerini dinleyecek onları kendi içlerine terk etmemeye çalışacağız. Gönüllülük esaslı olan derneğimizin en önemli görevlerinden birini de gençlerimizi yalnız bırakmamak olarak görüyor, gençlerin oluşturduğu derneğimizin geçmişimizin gençleri için de çalışacağını bir kez daha ifade ediyor, tüm gençlerimizin ellerinden öpüyorum “ dedi

Web Tasarım & SEO: Best4SEO