Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

12.Dönem TİS Bağıtlandı..

KARDEMİR’DE TİS İÇİN İMZALANDI

1

KARDEMİR’DE TİS İÇİN İMZALANDI

AÇIKLAMASI YAPTI 

Bugün KARDEMİR Giriş kapısında işçi üyelerine bir açıklama yapan Çelik İş sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül’ün açıklaması sonrası KARDEMİR AŞ de basına bir açıklama yaparak TİS bağıtlandığını bildirdi.

Yönetim Kurulu Başkan V.Kamil Güleç ve Genel Müdür Mesut Uğur Yılmaz’ın hazır bulunduğu TİS karşılıklı olarak imzalandı ve toplu resim çekimi gerçekleşti.

Kardemirden yapılan açıklamada “Şirketimiz ile Çelik İş Sendikası arasında yılbaşında başlayan 12. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri, 02.07.2015 tarihinde anlaşmayla sonuçlanmıştır. Çalışanlarımızın mutluluğunun en üst seviyede gözetildiği yeni sözleşmemiz, sağladığı haklar ile örnek bir sözleşme olmuştur. KARDEMİR’deki çalışma barışının öneminin bilincinde olan Şirketimiz, içinde bulunduğu durumu ve yatırım yükümlülüklerini de göz önüne alarak, görüşmelerde üzerine düşen azami çabayı göstermiştir. Bundan sonra da, çalışanlarımızın memnuniyet ve refahı ile verimli bir iş ortamının daha da geliştirilmesi için Sendikamız ile birlikte azami oranda gayret gösterilmeye devam edilecektir. Görüşmeler süresince gösterdikleri çaba ve desteklerinden dolayı, Yönetim Kurulumuza ve Çelik-İş Sendikamızın değerli Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyor, 12. Dönem toplu iş sözleşmesinin, Çalışanlarımıza, Çok Kıymetli Ailelerine, Sendikamıza, Şirketimize, Karabük’ümüze ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.  ”  dendi.

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO