Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karabük1-1Adana

İlk Ciddi Hazırlık Maçında

İlk Ciddi Hazırlık Maçında Adana İle 1-1 Berabere

Kalan Karabükspor Lig İçin Hazırım Dedi.

Kardemir Karabükspor Afyon kampı son hazırlık maçında Afyon Arena’da Adanaspor ile karşı karşıya geldi.

K.Karabükspor ; Adriano, Rıza, Elvis, İzzet, İsmail, Bekir, Onur, Gökhan, Köksal, İlhan, Alexe onbiri ile mücadele ederken, karşılaşma Elvis ve Ahmet’in karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi. ,

Karşılaşmayı kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Futbol Şb Sorumlusu Tolga Gül,  Yönetici ve Basın sözcüsü Tuncay Yıldız, yanı sıra diğer yöneticiler Ahmet Karabacak, Aydın Derebaşı, Cihan Yılmaz, Sebati Keskin ve Ender Türkiş ile Karabük spor basın mensupları da takip ettiler.

eb02befd2428dad2097d4848d465438a-986x9000

Odabaş akademide,kış şartlarına göre ısı ayarlı kapalı yüzme havuzu öğrencilerimize ücretsiz sunulmaktadır.Yine faaliyet alanlarımızdan bir diğeri; fitness salonumuz öğrencilerimize ücretsiz hizmet vermektedir.Ayrıca öğrencilerimiz için saatbaşı servisimiz bulunmaktadır.
Açık büfe sabah kahvaltımız zengin akşam menüleriyle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.Güvenlik farklı noktalarda 36 kamera ile kadrolu güvenlik görevlilerimiz ile yapılmaktadır.Dairenizden çıktınız. Nerede olmak istersiniz? Acıktıysanız restoranda,sohbet için kafede, eğlence için oyun salonunda… Spor için fitness’da, yüzme havuzunda.. Ya da sınavınız varsa , etüt odalarında…Olmak istediğiniz yer neresi olursa olsun, Odabaş akademi’de, yanıbaşınızda….
Web Tasarım & SEO: Best4SEO