Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç İş Adamı Salih AYDIN “İddialı”

GÜNDEM AJANS GAZETEMİZ VE

GÜNDEM AJANS GAZETEMİZ VE BÖLGENİN EN ÇOK GÜNCELLENEN HİT ALAN WWW.KARABUKGUNDEM.COM WEB SAYFAMIZIN   GENÇ İŞ ADAMLARI VE BAŞARILI BÜROKRATLAR İLE YAPTIĞI RÖPORTAJLAR DEVAM EDİYOR.BU SAYIMIZDA KARABÜK’ÜN İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HIZLA BÜYÜYEN  KARABÜK-SİVAS (KAR-SİV) İNŞAAT NAKLİYAT TURİZM TİCARET LTD ŞTİ.  GENEL MÜDÜRÜ SALİH AYDIN KONUĞUMUZ.

 IMG_3995

 

KARABÜK GÜNDEM/ OSMAN GÜLDEMİR/ SORU; Karabük son yıllarda hem sanayi hem ticaret alanında genç kuşaklar iş başında bu Karabük ekonomisi için iyi bir durum bence genç bir iş adamı olarak nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

SALİH AYDIN (KAR-SİV GENEL MÜDÜRÜ) ; Ticarette yaş sınırının olmadığını ben genç bir iş adamı olarak her yerde dile getirmekteyim.Ben 11 yaşında ticaret hayatı ile tanıştım.Bence iş hayatındaki yaşanmış tecrübeler başarının %70’lik kısmını teorik kısmı ise %30’nu oluşturmaktadır.Genç iş adamı arkadaşlarımızın bu iki şartı tamamen sağladıklarında başarılı olacaklarına inanıyorum.Gençlerin yaptıkları işler ile ilgili öğrenim görmeleri ve teorik bilgilerini iş yaşamında kullanarak pratiğe dökmeleri bence başarının ilk adımıdır.Biz kendimizden sonra gelecek kuşaklara her şeyi çalışarak elde edilebileceğini aktarmalıyız.

SORU=İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HANGİ GRUPLARDA FAALİYET  GÖSTERİYORSUNUZ.

CEVAP=Firmamız alt yapı ve üst yapılarda faaliyetlerine devam etmektedir.Kamu binaları,özel konut inşaatları,sanat yapıları,köprüler,rekreasyon işleri,kanalizasyon inşaatları,içme suyu inşaatları,mesire alanları,göletler,spor tesisleri  v.b. bir çok üst ve alt yapı projelerine imza atmış bir firmayız.

 

catsSORU:Karsiv İnşaat LTD.ŞTİ. olarak hızla yükselen güzel projeler imza atmaktasınız.Aynı zamanda hem okul hem pratikte yetişmişsiniz.Başarınızda ne kadar etkisi var?

CEVAP=İnşaat işiyle 17-18 yaşlarımda babamın vesilesi ile tanıştım.Daha sonra bunun eğitimini alarak hem teorik hem de pratik olarak uygulama şansına eriştim.Artık bayrağı ben aldım.Kendime,eğitimime ve özel hayatımdaki huzura güvenerek bu bayrağı en tepeye taşımak için çalışmaktayım.Bence eğitim insanın yaşamı boyunca sürekli devam etmesi gereken bir süreç.Ben hala okuyorum.Okumanın sadece bu işte değil hayatın her aşamasında yakaladığın başarıya büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.Fakat bu noktaya gelebilmek için sadece okumanın da yeterli olduğunu düşünmüyorum.Çoğu zaman sabahlara kadar işimle ilgili bir çok konuda çalıştığımı hatırlıyorum.Bence hayatta her şeyi harmanlayarak ilerlemek gerek.Başarılar,başarısızlıklar,deneyimler…bunların hepsini bir arada yaşamak ve bunlardan tecrübe edinmek başarı için en önemli faktör.

SORU=KAÇ ÇALIŞANINIZ VAR?

CEVAP=Firmamızda toplam 65 personelimiz  bulunmaktadır.Çalışan personelimiz %70’i KARABÜK’lüdür.

SORU=SON PROJELERİNİZDEN HATEM OKULLARINA FİZİKİ MEKAN SAĞLAYARAK KARABÜK EĞİTİMİNE DE KATKI YAPTINIZ.BU İŞ NERDEN AKLINIZA GELDİ?

CEVAP=Böyle bir projenin çok kısa bir sürede tamamlamanın mutluluğu içerisindeyim.Safranbolu şık,modern bir eğitim yuvası kazandırdım.Bu projeye başlarken ki amacım Karabük’ün eğitime verdiği önemi Karabük’te yaşayan ve öğrenim gören biri olarak çok iyi biliyorum.Karabük’ün yeni nesillere başarılı bireyler yetiştirdiğini her yıl ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavlarda görmekteyiz.Ben de ‘’Ağaç yaşken eğilir’’deyiminden de yola çıkarak bireyin küçük yaşlardan itibaren olup gelecekteki hayatına hazırlama fikri düşünce olarak bende heyecan yarattı.Özel  Hatem  okulları ile yollarımın aynı fikir doğrultusunda da kesişince bu fikir ortaya çıktı.

 IMG_3992

SORU=BAŞARILI GENÇ BİR İŞ ADAMISINIZ.SİZCE BAŞARININ EĞİTİM VE DENEYİM HARİCİNDEKİ EN ÖNEMLİ SIRRI NEDİR?

CEVAP=Benim hayatımdaki her alanda en büyük imza eşime aittir.Benim tertipli ve düzenli çalışmamdaki en büyük destekçim eşimdir.Onun varlığı,hayata bakış bakışı,kendisinin de çok başarılı bir insan olması benim şansımdır.İnsanın iç huzuru evindeki huzur,yanındaki örnek insan bence en önemli değerlerdir.Eşimin  anlayışı ve bana olan güveni beni her zaman en önlere itmiştir.

 

SORU=YENİ PROJELERİNİZDEN BAHSEDERMİSİNİZ?

CEVAP=Yakında  özel bir koleje lise inşaatı yapmayı planlamaktayız.Gençlik spor tarafından ihale edilen firmamızda kalan Ovacık Antrenman sahası yapımı işine önümüzdeki hafta hafriyat çalışmalarına başlayacağız.Karabük’ün ve Safranbolu’nun çeşitli mahallelerinde özel konut inşaatlarımız başlayacaktır.

KARABÜK GÜNDEM ; Bölgemizde hızla büyüyen İnşaat sektöründe önemli bir marka olma yolunda  ciddi  kurumsal adımlar attınız bir çok eğitim kurumu yapımında, iş hanları ve konut yapımları yanı sıra devlet ihalelelrinde ki yatırımlarda önemli işler de yüklenici firma konumundasınız, biz çalışmalarınızda başarılar diliyoruz ve genç iş adamlarının Karabük’te  hızla büyüyen ekonomisinde  önemli roller üstleneceğini de belirterek çalışmalarınızda başarılar diliyoruz

karsiv-reklam-çyrek

Web Tasarım & SEO: Best4SEO