Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARABÜK,BALIKESİR’E ÇATTI..

KARABÜK GÜNDEMNDEM   KARABÜKSPOR

KARABÜK GÜNDEMNDEM

 

KARABÜKSPOR YÖNETİM KURULU TRT MUHABİRİNE

YAPILAN ANLAMSIZ VE ÇİRKİN İFADELER YANI SIRA

BALIKESİR YÖNETİCİLERİNİN KAFİLEYE GÖSTERDİĞİ

İLGİSİZLİĞİ SİNEYE ÇEKMEDİ VE ADETA BALKESİ

TOPA TUTTU…

050c70fe5bcdcf25b683ff3e4fae710e

 

KARABÜKSPOR RESMİ İNTERNET SAYFASINDAN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞÖYLE DENİLDİ;

 

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

 

Öncelikle bilinmelidir ki, Kardemir Karabükspor Kulübü,büyük camiası, dün olduğu gibi, geçmişte olduğu gibi, “Berrak”, “olması gerektiği gibi”, “başarıdan önce kaliteyi, sonuçtan önce insanlığı, müsabakadan önce rakibe saygı duymayı”; işin özü Fair-Play’ı öncelik yapan, ilke yapan bir kulüptür.Bunu; dün gösterdiğimiz gibi, bugün, bugün olduğu gibi ilânihâye herkes görecektir. Yalnız…

Biz, bize yapılanı unuturuz, şahsi olanı affederiz ama camialara yapılan hataları, ayıpları; taşıdığımız kurumsal sorumluluk, arkamızdaki camiaların önemine atfen affedemeyiz, azledemeyiz.

Bu da bilinmelidir.

Geçtiğimiz hafta bizleri, lider olarak gittiğimiz Balıkesir deplasmanında, camia olarak 2-0’lık mağlubiyetten daha çok, saha dışı yapılan çirkinlikler, nezaketsizlikler, büyük bir camiaya yakışmayan kötü davranış; karşılamalar(!) ve uğurlamalar(!) üzmüştür.

Bilhassa bizimle gelen yerel medya çalışanlarına, “tarafsız olarak görev yapan TRT spikerine”, basın emekçilerine yapılan tehditkâr, sınırlayıcı, basın özgürlüğüne aykırı davranışları kınıyoruz.Bu davranışın, bizzat Balıkesirspor Kulüp Başkanı marifetiyle yapılmasından dolayı da ayrıca üzüntümüz ifade edilemeyecek büyüklüktedir.

Bizler evimizde oynayacağımız tüm rakiplerimizi, Kardemir Karabükspor’a ve Karabük şehrine yakışan bir misafirperverlikle karşılayıp, ihtiyaçlarını görüp, yensek veya yenilsek de aynı samimiyette uğurlar, bunu da bir insani sorumluluk olarak görürken, maalesef Balıkesir’de bu davranışların hiçbirini görmediğimiz gibi, gerek protokol tribünün de, gerekse de saha dışında hiç de hoş olmayan görüntü ve davranışlarla, kötü intibalarla stadyumdan ayrıldık.

Şu yazılmalı ve bilinmelidir ki, tüm bu gördüğümüz ve yaşadığımız gri davranışları bizler camia olarak hiçbir rakibimize yaşatmayacağız. Şahsi yanlış ve ayıpları da kurumsal muhataplarımıza etiketleme, buradan da kolayı seçip düşman üretme çabasında hiç değiliz. Konunun kamuoyunca da bilinip, değerlendirilmesini; Karabükspor camiası ve tüm medya paydaşlarınca da öğrenilmesini saygı ile arz ederiz.

KARDEMİR KARABÜKSPOR YÖNETİM KURULU

Web Tasarım & SEO: Best4SEO