Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖZATA SÜRPRİZ YAPTI..

Karabük Siyasetinde Safranbolu Belediye

Karabük Siyasetinde Safranbolu Belediye Başkanlığına Aday Olarak İsmini Duyuran Ve İyi Bir Oy Toplayarak Dikkatleri Üzerine Çeken Mustafa Özata 26. Dönem MHP Karabük Milletvekilliği İçin de Aday  Oldu..

TÜM GÖZLERİ KENDİNE ÇEVİRDİ..

mustafa özata

2014 Yerel Seçimlerinde MHP’den Safranbolu Belediye Başkan Adayı olan ve MHP tarihinde Safranbolu’dan en fazla oyu alarak 2.parti konumuna taşıyan,  Mustafa Özata, 26.dönem Karabük Milletvekili Aday Adaylığı için MHP den başvuru yaptı. 

MHP’den adaylık başvurularının son günü olan bu gün (06.09.2015 Pazar) başvuru saatinin bitmesine 30 dakika kala 16:30’da Parti Genel Merkezinden adaylık başvurusunu yapan Özata büyük bir sürprize imza atarken,tüm gözlerin kendisine çevrilmesini sağladı. 

Özata’nın Bugün-Yarın bir basın açıklaması yaparak kamuoyuna  bilgi vereceği öğrenildi.

Bu arada kendi sosyal paylaşım sitesinden Ülkede yaşanan son olaylar için bir açıklama yapan Özata  şöyle dedi;

“Değerli Hemşehrilerim;

Ecdadımızın yadigarı,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti,güzide vatanımız,herşeyden kıymetlimiz Türkiye Cumhuriyetimizin mevcut iktidar tarafından hiçbir insani ve ahlaki değer yargısı gözetilmeksizin “sözde” yönetimi hepimizce malumdur.Tek amaçları kendilerinin ve yandaşlarının ceplerini doldurmak olan bu anlayışın icraatları ve ülkemizin geldiği durum da ortadadır.

13 yıllık icraatları sırasında açılım-saçılım zırvalarıyla göz göre göre vatanın bölünmesi senaryosu uygulanmış,7 Haziran seçimlerinde bu amaçlarını uygulayacak güçte bir sonuç alamayınca da her türlü oyalama ve ayak oyunu ile erken seçim kararı alınmıştır.

8 Haziran tarihinden buyana aralıksız şehit haberleriyle kana bulanan ülkemizde maalesef dün de henüz sayısını tam olarak açıklamaya cesaret edemedikleri birçok vatan evladımız şehit olmuştur. Bu kalleş terörü ve buna çanak tutanları lanetliyorum. Üzüntüm sonsuzdur,kahraman şehitlerimize allahtan rahmet,kederli ailelerine ve tüm Türk ulusuna başsağlığı dilerim.”  

Web Tasarım & SEO: Best4SEO