Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAMSUN’DA 9 KİŞİYLE 1 PUAN

Stat: Samsun 19 Mayıs

12111920_1203796396303772_6835467412797364572_n

Stat: Samsun 19 Mayıs

Hakemler: Abdullah Yılmaz, Mehmet Kısal, Baki Yiğit

Samsunspor: Bekir Sevgi, Canberk Aydın (Dk. 70 Burhan Arman), N’diaye, Fatih Kılıçkaya (Dk. 23 Ercan Yazıcı), Oğuzhan Berber, Mustafa Sevgi, Musa Aydın (Dk. 56 Ersel Aslıyüksek), Mehmet Çakır, Ekigho, Ofoedu, Alperen Pak

Kardemir Karabükspor: Fachini, İsmail Dinler, Rıza Eferdioğlu, Köksal Yedek (Dk. 37 Ergün Teber), Recep Aydın, İzzet Yıldırım, Alexe (Dk.65 Oğuzhan Aynaoğlu), Muhammet Reis (Dk. 60 Kerim Zengin), Murat Akın, Kokalovic, Zenke

Kırımzı  kartlar: Dk. 31 İsmail Dinler, Dk. 73 Kerim Zengin  (Kardemir Karabükspor)

Sarı kartlar: Dk. 45 İzzet Yıldırım, Dk. 62 Zenke (Kardemir Karabükspor), Dk. 81 Oğuzhan Berber (Samsunspor)

 

PTT. 1. Lig’de haftanın önemli maçların birinde Samsunspor ile Karabükspor 0-0 berabere kaldı. Bu hafta oynayacağı Bolu maçı öncesi taraftarına haydi tribünlere mesajı verdi.

 

anigifSamsun 19 Mayıs Stadyumu’nda ‘ta oynanan maçta Karabük’ten Kerim Zengin ve İsmail Dinler kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından ise Kırmızı-Mavili takım liderliğe yükselirken, Samsun 4. sıradaki yerini korudu ve zirve yürüyüşüne devam etti. Elvir Baliç yönetiminde ikinci maçına çıkan Karabük, böylece deplasmandan puan ile dönerek taraftarına bu ligde varım mesajı verdi..

Bolu spor karşılaşmasının önemine değinen TD Baliç “bu maçta taraftarımızı tribünlerde görmek istiyorum, bu takıma sahip çıkarsa bu kent b takımda şampiyon olur destek almamız gerek tribün desteği çok önemli artık “dedi.

Karabükspor bu hafta oynayacağı Bolu karşılaşması için Salı gününden itibaren çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO