Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖNCE ADICAN SONRA NEAGU ?

  KARABÜKSPOR  CEMİL ADICAN

fft261_mf10858377

 

KARABÜKSPOR  CEMİL ADICAN KONUSUNDA ÇIKAN İDDİALARA BİR YANIT VEREMEDİ. BU ARADA SPOR KAMUOYUNDA NEAGU KONUSUNDA  BALİÇ’E  NEDEN OYNATMIYORSUN BASKISI YAPILDIĞINI İDDİA EDİYOR..(!)

 

4a0cb66f329419c4cafd7f3d76ea8191PTT 1. Lig ekiplerinden Karabuksporun  sezon başında büyük umutlar ile Steau Bükreş’ten kiralık olarak transfer ettiği Ionut Neagu konusunda sıkıntı yaşadığı iddia ediliyor.. 

Kiralık olarak bir yıllık anlaşma imzalanan Neagu  “oynamayı çok istiyorum” dediği ancak hazır olamadığı için kadroda yer bulamadığı ifade ediliyor..

Neagu transferinde çok önemli bir oyuncu kiralık olarak kazandık diyen kulüp yöneticilerinin TD Baliç ‘e bu oyuncuyu oynatması konusunda  telkinlerde bulunduğu da iddia edilirken en büyük tepkinin transferi yapan menajerden geldiği belirtiliyor.

İmza töreninde konuşan genel menajer Seyit İçigül, “Steau Bükreş’ten Ionut Neagu ile bir yıllığına kiralık olarak anlaştık. Romanya liginde oynamış, kendini ispatlamış bir oyuncu. Bu arkadaşımız bizi en yeri taşıyacak ve burada da başarılı olacağına inanıyorum” derken,Ionut Neagu ise Karabükspor’a şampiyon olmak için geldiğini söyleyerek “Çok başarılı bir Sözen geçiririz. Şampiyonluk yolunda emin adamlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı..

ADICAN İDDİALARINA YANIT YOK..!

1111962_620x410Karabükspora sezon başında Kayseri spordan  büyük umutlar ile gelen ve Samsun spor forması altında adını duyuran Futbolcu Cemil Adıcan transferinde ise  spor kamuoyunda konuşulan ve haber yapılan iddialara  Karabükspordan halen ne bir yalanlama yada bir düzeltme gelmedi…

Adıcan için transfer ücretinde Menajerler ve belirli kişilerin futbolcu üzerinden nemalandığı ve transfer ücretinin yüksek tutulduğu gibi iddialar gündeme oturmuş Karabük Gündem spor merkezi de bu iddiaların asılsız yapılıyorsa Karabükspordan mutlaka yalanlama yapılması gerekir şeklinde  haber yapmıştı.

Ancak,Karabükspordan çıkan haberlerin üzerinden 48 saat geçmesine karşın ne bir düzeltme ne de bir yalanlama gelmedi..

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO