Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

RAYLI TAŞIMACILIK ÖNCESİ İLK ADIM KÖPRÜ,TAMAM

    Karabük Belediyesi

 

 

Karabük Belediyesi tarafından, Öğlebeli Mahallesi ile Ergenekon Mahallesi Şehirlerarası Otobüs Terminali arasına yaptırılan köprünün montajı tamamlandı.

 

 

 

 

Öğlebeli – Ergenekon Mahallesi

Arası Köprü Monte Edildi

 

 RAYLI TAŞIMACILIK ÖNCESİ İLK ADIM KÖPRÜ,TAMAM

 

Resim 002

 

Karabük Belediyesi tarafından, Öğlebeli Mahallesi ile Ergenekon Mahallesi Şehirlerarası Otobüs Terminali arasına yaptırılan köprünün montajı tamamlandı.
İki yaka olan Öğlebeli Mahallesi ile Ergenekon Mahallesi arasına yapılan ve vatandaşın Şehirlerarası Otobüs Terminali ile çarşı merkezine ulaşımı açısından çok büyük rahatlık sağlayacak köprünün ihalesi geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı.
Temel atma çalışmaları tamamlanan köprünün montajı da kısa sürede bitirildi. Beklenilenden çok daha kısa sürede tamamlanan Çelik Konstrüksiyon Yaya Yürüyüş Köprüsünün uzunluğu 42 metre, yürüyüş genişliği ise 3 metre.

Arefe ve Bayram günlerinde vatandaşın araçlı veya yaya olarak kullandığı, Öğlebeli Mahallesi Mezarlık yolunda yaşanan trafik yoğunluğunun alternatifi olacak ve vatandaşa rahat bir nefes aldıracak olan köprüyü, Öğlebeli Sanayi çalışanlarının da yoğun olarak kullanması beklenirken, bu köprü çalışanların iş giriş-çıkışlarında duraklara olan yollarının kısalması anlamına geliyor. Montajı yapılan köprünün diğer eksikliklerinin de önümüzdeki günlerde tamamlanıp en kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

 

ESENTEPE – 200 EVLER KÖPRÜSÜ

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin, Öğlebeli köprüsüyle birlikte müjdelediği Esentepe-200 Evler köprü çalışmaları da bütün hızıyla devam ediyor.

Köprünün özellikle Yeşil Mahalle ile 200 Evler arasındaki hastane ulaşımında bir hayli rahatlık sağlayacak. Karabük Belediyesinin sayısız projeleri arasında yer alan köprünün temel çalışmalarının çok kısa sürede tamamlandı ve köprü imalatının da sona yaklaştığını ve en kısa sürede montaj çalışmalarının başlanması hedefleniyor.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO