Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Vali Orhan Alimoğlu’nun 19

670x100_19_mayis

DSC_9153

Vali Orhan Alimoğlu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan Anadolu’ya ayak basarak milli mücadeleyi başlattıkları tarihi günün 97. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Sevgili Gençler;

Binlerce şehit verilerek, her türlü imkânsızlıklar içinde, büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti geliştirmek, yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde teslim etmek, milletimize karşı en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur. Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır. Bu nedenle gençlerimizi kendine güvenen, bilgi birikimine sahip, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan, verimli, üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. İçinde bulunduğumuz yüzyılın güçlü ve itibarlı Türkiye’si sizlerin omuzlarında yükselecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Bayramınızı kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm Türk Büyüklerini, bu toprakları bizlere vatan yapmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Burhanettin Uysal AK Parti

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof.Dr. Burhanettin UYSAL,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

UYSAL mesajında, “Gazi Mustafa Kemal’in, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla başlayıp, Cumhuriyetimizin ilanıyla neticelenen bağımsızlık mücadelemiz, aziz milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağının tüm dünyaya ilanı olmuştur.

Vatanını canından üstün tutan ecdadın verdiği mücadeleler ve büyük fedakârlıklar sonucu kurulan cumhuriyet gençlere emanettir.

Bu emaneti korumak, daha da yüceltmek, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak, milli ve manevi zenginlikleriyle, gelecek kuşaklara teslim etmek de tüm gençlerimizin görev ve sorumluluğudur.

Nüfusunun büyük çoğunluğu genç olan ülkemizin gelişmesi ve kalkınması, gençlerimizin kendilerini iyi yetiştirerek, ülke meselelerine duyarlı olmalarından geçmektedir. İdeallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, ahlaklı, öz güvenli bir gençlik Türkiye’yi güzel günlere taşıyacaktır.  Gençlerimizi, milletimizin en büyük zenginliği olarak kabul ediyor, onlara güveniyoruz.

Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi, Karabüklü hemşehrilerimi ve vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

05012015_basintopl_3

Başkan Vergili’den 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

19 Mayıs 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti için önemli dönüm noktalarından biridir diyen Başkan Vergili sözlerine şöyle devam etti; “Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği ve “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanan 19 Mayıs tarihinin önemini gençlerimiz daha iyi anlamalıdır. Toplum olarak genç bir nüfusa sahip olmamız, ülkemiz için çok büyük bir fırsattır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bundan 97 yıl önce 19 Mayıs 1919 tarihinde milli mücadeleyi Samsun’dan başlatmış ve bu önemli tarihi Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza edecek gençlere ithaf etmiştir. Hiç şüphesiz ki, gençlerimiz, Cumhuriyetimizin çağdaş uygarlık yolunda hak ettiği hedefe ulaşabilmesinde en büyük güvencemizdir. Gençlerimiz bu değerli emaneti ilelebet korumak ve gelecek nesillere daha görkemli bir şekilde aktarmak adına çok çalışıp, kendilerini bilimsel ve kültürel anlamda çok iyi yetiştirmelidirler. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum”.

????????????????????????????????????

Başkan Aksoy’un 19 Mayıs Mesajı

Aksoy;  ” Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’da ilk adımını attıkları kurtuluş mücadelesinin 97. yılını büyük bir gurur ve şükranla kutluyoruz…

 Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni İle yayımladığı mesajda,  ” Türk Gençliğinin, 19 Mayıs 1919’un sıradan bir tarih olmadığının bilincinde olması gerektiğini,  çünkü 19 Mayısın bir milleti tarih sahnesinden silmeye çalışanlara karşı topyekûn bir başkaldırı ve yeni bir başlangıç olduğunu söyledi.

19 Mayısın geçmişi, bugünü ve geleceği birbirine bağlayan en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Başkan Aksoy “ Çanakkale’nin değeri Sarıkamış’la, Sakarya’nın önemi Kocatepe’yle, Dumlupınar’la anlaşılabilir. 30 Ağustos’un, 23 Nisan’ın ve 29 Ekim’in önemi, 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkan köhne gemideki büyük yüreklerin bu ülke ve millete dair kurdukları hayaller yaşatıldıkça değer kazanır. Samsun’da, Havza’da, Amasya’da, Erzurum’da ve Sivas’ta gaz lambası altında alınan kararlarla bir milletin özgürlük ve bağımsızlık ateşi yeniden yakılmıştır.

Ay yıldızlı bayrağımızın özgürce dalgalandığı bu toprakları bize vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizin aziz hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor, şükranlarımı sunuyorum “ dedi.

basin1(7)

Prof. Dr. Refik Polat’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Polat mesajında Milli egemenlik anlayışının ilk adımı olan 19 Mayıs 1919’un Türkiye tarihi için milli bir uyanışın sembolü olduğunu ifade ederek gençlere şu şekilde seslendi;

“Sevgili gençler, geleceğin söz sahipleri; yerine getirmeniz gereken önemli sorumluluklar konusunda size duyulan büyük güven vardır. Bulunmuş olduğumuz bilgi çağında milli bir bakış ile dünyayı an ve an takip ederek, manevi değerlerimize ve kültürümüze derinden bağlı, istiklalini ve değerlerini her şeyin önünde tutan bir gençlik geleceğin 19 Mayıs’larını daha büyük bir coşku içinde kutlayacaktır.”

“Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve canlarını vatanımıza bizler için feda etmekten kaçınmayan kahramanlarımızı büyük bir minnet ve şükran ile anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı içtenlikle kutlayarak sevgilerimi sunuyorum.”

DSC_0570

AK PARTİ İL BAŞKANI TİMÜRÇİN SAYLAR’IN KUTLAMA MESAJI

Öncelikle bu toprakları bizlere Vatan eden ve bu vatanın savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum.
Türk Milleti ve Türk Gençliği, 19 Mayıs 1919’da gösterdiği büyük ruhu tekrar gösterecek, önüne çıkan bütün zorlukları aşarak 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sine en güçlü şekilde girecektir. Tarihini bilen, özüne sahip çıkan ve bunu nesilden nesile aktarmayı başaran milletler tarihin sonuna kadar var olmayı başaracak olan milletlerdir.

Önemle vurgulamak isterim ki; Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiği yarınlarımızın güvencesi gençlerimiz, ülkemizin sadece zenginliği değil aynı zamanda dinamizminin ve değişim potansiyelinin de kaynağıdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı Milli Kurtuluş mücadelesini vatan sathına yaymış, aziz Türk Milletinin azim ve kararlılıkla birleşerek sahip çıktığı bağımsızlık inancının meşalesini yakmıştır. Dolayısıyla genç nüfusa sahip olmak bizler için büyük bir imkandır. Özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, kendi toplumunun değerlerinden ve evrensel doğrulardan haberdar olan ve hayatın güçlüklerinin üstesinden gelebilecek, donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek elbetteki çok önemli unsurdur. Bu sayede büyük önderin gösterdiği çağdaş uygarlığın üstüne çıkma hedefine ulaşacağımıza inanıyorum.

Bu kutsal emanetin bilincinde olan gençlerimiz ve milletimiz ile memleketimiz ve Türkiyemiz önüne çıkan her zorluğu aşabilecek güçtedir ve her hain eli de kıracak kudrettedir. Bu düşüncelerle Büyük önder Atatürk’ün mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günde, gençlerimiz ile yürüyecek çok yolumuz olduğunu belirterek bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını kutluyor, gazilerimize Yüce Allah’tan uzun ömürler diliyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

_DSC0338

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI TUNCAY ÖZCAN  19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda atılan ilk adım olmuştur. Bu günü Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan etmesi, onlara verdiği değeri ve duyduğu güveni ifade etmektedir.

Şüphesiz gençlerini en iyi şekilde yetiştirerek yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Türk devletinin varlığını sürdürmek ve geliştirmek ancak iyi eğitim almış gençler vasıtasıyla mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle vatan ve millet uğruna büyük fedakârlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımı sunar, gençlerimize ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için yapmış oldukları çalışmalarda üstün başarılar dilerim.

BAŞLIK

 Büyük Önder Atatürk ve kahraman silah arkadaşları tarafından verilen mücadele sonucunda büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlerimize emanettir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

IMG-20160518-WA0013

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO