Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAYRAM COŞKUYLA KUTLANDI

Şirinevler Mahallesi Sosyal Yaşam

123

Şirinevler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünden Yenişehir Atatürk Anıtı’na yapılan yürüyüş ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yaklaşık 1000 kişi, Türk bayraklarıyla Atatürk Anıtı’na yürüdü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen yürüyüşe, Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük Üniversitesi Rekör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin’in Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

İl genelinde yapılan spor müsabakalarında dereceye giren sporculara protokol üyeleri tarafından madalya ve kupaları verildi.

Gün boyu Gençlik Spor İl Müdürlüğünün etkinlikleri ile devam eden tören halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

13243698_1311571162191407_1806611817881181963_o

SAFRANBOLU’DA ÇOŞKU’DA AYNIYDI 

Karabük’te gerçekleştirilen yürüyüşün bir benzeri de Safranbolu’da yaşandı.

Safranbolu Belediye başkanı Gençlik Spor İlçe Müdürü ve yetkililer Safranbolu’da Misaki Milli de buluşarak 19 mayıs gençlik spor bayramını çoşkuyla kutladılar

Web Tasarım & SEO: Best4SEO