Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MERKEZ İLÇE DURUM’A EMANET..

Karabük Cumhuriyet Halk Partisi

13450203_1165778133454280_1066820404058407656_n

Karabük Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe olağanüstü genel kurulunda Mehmet Durum 80 oy alarak başkan seçildi.

Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılan ve divan başkanlığını CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel’in yaptığı olağanüstü genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı ve kısa bir konuşma yapan  Dinçel, olağanüstü kongrenin imza toplama veya talebi ile yapılmadığını söyledi.

Dinçel, ”  Mevcut merkez ilçe başkanımız işlerinden dolayı ayrılmak İstedi. Tüzük gereği yönetimdeki arkadaşlarımızın aralarından seçeceği bir üyenin başkanlığında devam etmesi gerekirken, onlar atama ile değil seçim ile bu işi daha rahat yapacaklarını ifade ettiler. Demokratik bir şekilde şimdi 2 adayımızla birlikte olağanüstü genel kurulumuzu yapıyoruz.CHP Merkez İlçe olağanüstü kongremiz birlik ve dayanışma kongresidir.” dedi.

Konuşmalarından ardından başkanlığa aday olan Mehmet Durum ve Gülsüm Beğiç delegelere hitaben birer konuşma yaptıktan sonra seçimlere geçildi.

121 delegenin oy kullandığı seçimler sonucu 80 oy alan Mehmet Durum CHP Merkez İlçe Başkanı seçilirken, diğer aday Gülsün BENİÇ  ise 41 oy aldı.

Kongre sonrası iki adayda CHP kazandı açıklamalarında bulundular.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO