Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OKUR YORUMLARI

    Kardemir Karabükspor

images-1

 

 

Kardemir Karabükspor bu sezona da bol bol transfer yaparak girdi.

 

Tıpkı geçen sene yaptığı gibi…

Geçen sezon PTT 1.liginde çok üst seviye takım olmaması ve özellikle bu sene forma şansı vermediği Murat Akın gibi usta ayakların bitirici maçlarda güzel oyunları sonrası,

biraz da şansı ile şampiyon olan kırmızı mavililer bu sene bu bol transfer ağını takım yapabilecek ve ligde başarılı olabilecek mi?

 

İşte spor okuru  taraftarın Karabük Gündem adresine bıraktığı  mesajlar.

 

Z.A. –  Karabüksporumuz bu sene çok zor bir fikstür çekerek kendini adeta bağladı. İlk 8 hafta sonunda ligin dibine oturmamak içten bile değil.

K.Ç.  – Transferler çok olumlu bence. Son alınan poko bomba. Birde olcan adın’ı alsa takım var ya uçar.

S.D – Bu sezon geçen sezon gibi olmaz bunu lütfen okurlarınızla paylaşın.Neden olmaz burası süper lig adamı oynatmazlar şapsup kardeşim…

K.K –  Karabük Gündemi takip ediyorum spor haberlerinde objektif davranıyorsunuz yahu bu kentte bir çok spor haberinden yağ akıyor gazeteler,internet sayfaları,televizyonlar yağdanlıktan geçilmiyor. Arkadaş. Ne geçiyor ellerine anlamıyorum da.

D.S –  Karabükspor Tankut başkanla yine zaferden zafere koşar en büyük Karabükspor.

C.Ç.- Karabükspor tarihi hatalar yapıyor, 2 sene önce bulunduğu konumu pazarlayamadı,alt yapılardan son 4 sezondur bir adam çıkartamadı ama harcananlara bakın, alt yapı için son dört sene atılan palavralara bakın..yazık yazık..

C.T.- Karabükspor TSYD kupasında ne yapacağını yada yapmayacağını gösterecek o zaman eleştiri yapın isterseniz.

S.G- Takım bütçesi bu sene zorlandı. Seneye Allah kerim eğer bir başarısız bir sezon yaşanırsa kaçanlar kaçacak ta bu kentte kalacaklar ne yapacak onu merak ediyorum.

A.T. – Bol transfer iyi takım değil yapmaz takımı hoca yapar ama bizde hep tersine oldu şimdi hoca 4.hafta ne yapayım bu transferleri ben yapmadım derse ne diyecek Yönetim.

M.S-  Sıkıtı yapmayın, takım götü giderse TD eline verirler bir liste oynat bunları derler hoca kaçar bizim takım yayar ama kim nereye kaçar onu bulun siz…

Y.U-  Bence süper takım kuruldu ve süper sonuçlar alınacak eminim.

 

Karabükspor taraftarları  böyle  yorumlar yapmış.

Bir çoğundan önemli vurguları aldık ve yayınladık.

Ancak ortada görünen bu senede taraftar sıkıntısı yaşayacak Karabükspor.

Tıpkı geçen sezon gibi.. Ve korkarız takım/kulüp bir sıkıntı yaşarsa başı çekenler “Eee ne yapalım taraftar gelmedi desteklemedi” diyerek yırtma politikaları izleyecekler..

 

EDİTÖR/SPOR MERKEZİ /  Y.U..

 

 

 

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO