Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Temmuz Gecesi !!

Gençlik ve Spor Bakanlığının

img_0489_1

Gençlik ve Spor Bakanlığının “Tecrübe Konuşuyor, İçimizdeki Kahramanlar” projesi kapsamında Karabük’te düzenlenen programda, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin bertaraf edilmesinde büyük yararlılık gösteren vatandaşlar yaşadıklarını anlattı.

Programa, Karabük Milletvekili Prof.Dr Burhanettin Uysal,  Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, şehit yakınları, gaziler,Protokol üyeleri ve Vatandaşlar katıldı

img_0626Sanatçı  İsmail Hakkı Ürün’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen program, Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı ve Veysel Çelikdemir’in hazırladığı “15 Temmuz” temalı kumdan görsel gösterisi izleyicilerin beğenisini topladı.

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, yaptığı konuşmada, “Böylesi bir ihaneti bu topraklar daha önce yaşamamıştı. Bu millet Çanakkale ve milli mücadele ruhundan hiçbir şey kaybetmediğini Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine sokağa dökülerek bütün dünyaya gösterdi. Devletin bütün kurumlarına sızmış hainleri bir bir kazıyoruz. Devleti ve milleti bu hainlerden kurtarıyoruz.” dedi

img_0567_1AK Parti Karabük Milletvekili ve FETÖ/PDY Meclis Araştırma Komisyonu Üyesi Prof.Dr Burhanettin Uysal da 15 Temmuz’da milletin gösterdiği Çanakkale ruhunu canlı tutmanın önemine değinerek, FETÖ’cüler ve darbecilerden hesabını soracağız derken 15 Temmuz’daki darbe girişiminin bertaraf edilmesi için sokaklara çıkan ve İstanbul’da gazi olan Ayla Aşkın ile Mehmet Şükrü Kıntaş, İzmir’de askerlik yaptığı sırada darbe girişimine direnen Emre Ev, yaşadıklarını anlattı.

Duygulu anların yaşadığı gece sonunda katılımcılara plaket ve hediyeler takdim edildi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO