Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAĞLIKTA TEK EL

  SAĞLIKTA TEK EL 

 

SAĞLIKTA TEK EL 

 

663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kurulan Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin İlaç ve Tıbbi Sarf tedarik ve dağıtım hizmetleri tek elden yürütüyor.

 

LOJİSTİK HİZMETLERİ TEK ELDEN YÜRÜTÜLÜYOR

 

 

genelsekreter

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinin fiziki yetersizliği nedeniyle, ilaç ve tıbbı sarf merkezleri, il merkezinde 7 ayrı bölgede bulunmakta idi. İlk etapta bu merkezlerde muhafaza edilen malzemeler tek merkezde toplanarak, diğer bağlı kuruluşlarının ihtiyaçları da bu tedarik merkezinden yapılmaya başlanıldı. Böylece Karabük Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği bu merkezleri tek elde toplayarak hizmetin tek noktadan yürütülmesi sonucu hem zaman hem de personel anlamında ciddi tasarruf sağlandığı ifade edildi

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Genel Sekreter Seyfettin KALAY Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği olarak bu merkezlerin çeşitli yerlerde bulunması hem malzeme temini hem de zaman açısından oldukça sıkıntı yaratan bir durumdu depolar düzensizdi ve raf sistemi bulunmuyordu yağmur ve soğuktan malzemeleri koruyamıyorduk depomuz 4 katlı olduğu için malzemenin taşınmasında sorunlar çıkıyordu Kamu Hastaneleri Birliği olarak yeni bina tercihimizi bu olumsuz durumu ortadan kaldırmak yönünde yaptık. Bu depoları tek elde birleştirilmesi ile kontrollü bir hizmet sunulmasını planladık. Bağlı kuruluşlarımızın daha önceleri ayrı ayrı yaptıkları ihaleleri biz buradan tek elden yaparak hem zaman hem de maddi tasarrufta bulunuyoruz. Bu yapılanma ve tasarruf anlayışı ile Türkiye”de 87 Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği içersinde Karabük Kamu Hastaneleri Birliği olarak giderlerin azaltılmasında Türkiye ikincisi olduk. Lojistik merkezini de birleştirerek kuruluşlarımızın ihtiyaçlarını daha kısa sürede daha kontrollü yapıyoruz bunun da bir artısı olarak tüm bağlı kuruluşlarımızın tıbbı ve sarf malzemelerinin stok kontrolü de sağlanmış bulunuyoruz.  Kuruluşlarımızı tek bir yapı olarak düşünüyoruz dolayısı ile hem takibi hem de kontrolü de sağlanmış olmaktadır. Daha önceleri ise ayrı depolarda ve kötü fiziki şartlarda bulunan malzemelerin kontrol ve miad takiplerinde büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Vizyonumuz tüm bağlı tesislerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en yeni tesis ve tıbbi cihaz teknolojisi ile donatıp bölgemiz ihtiyaçlarını bilimsel ve hasta memnuniyetini en yüksek noktalara ulaştırmaktır. Dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO