Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Zevatlar’a”

           Karabük

 

 

      

Karabük Milli Eğitim Müdürlüğünde gün geçmiyor ki  haksızlığa uğramış,hakkı gasp edilmiş bir personel sesi yükselmesin. Bir zamanlar sağlığında yaptıkları müdürlük değerlendirmelerinde yeterli puanı vermeyip okul okul süründürdükleri  okul müdürüne rahmetli olduktan sonra 100 puan vererek dalga geçen zihniyet hiç değişmeden devam ediyor.  Şimdi de; Türk Eğitim-Sen olarak en baştan beri şiddetle  karşı çıkıp protesto ettiğimiz stajyer öğretmenlerin mülakatı uygulamasında korkulanlar öğretmenlerin başına gelmeye başladı ve yine haklı çıkan biz olduk.

Karabük’te bu hafta yapılan stajyer öğretmen mülakatlarında yazılı sınavı 85, yıl içi danışman öğretmen ve teftiş değerlendirmeleri 90 ın üzerinde olan bir Arap’ça öğretmenine mülakatta sorulan tüm soruları bilmesine ve komisyondakilerin de yüzüne karşı cevaplarının doğruluğunu tavırları, jest ve mimikleri ile onaylamalarına rağmen Arapçanın “a” sını bilmeyenler 29 puan vererek (üstelikte stajyer öğretmenlere bizim sendikamıza üye olmazsanız stajyerliğiniz kalkmaz diyenlerin sendikasına da üye olmasına rağmen) stajyerliğini kaldırmayıp uzattılar.

 

TÜRK EĞİTİM-SEN KARABÜK ŞUBESİ OLARAK İLGİLİ ZEVATLAR SORUYORUZ:

 

   1-Siz kimsiniz, etiniz budunuz cürmünüz ceremeniz nedir, kalitenizi biliyoruz ama referandum sürecini bile zora sokacak bu tür davranışları yapma cesaretini devlet içinde bizim bilmediğimiz sizin bildiğiniz varsa başka bir parelel yapıdan mı alıyorsunuz?

   2-Sayın İl Milli Eğitim Müdürü; Bu komisyondaki, şahıslardan hangisi yada hangileri bir arapça öğretmenini meslek alan bilgisi konusunda değerlendirebilecek kadar arapça bilgisine vakıftır? Stajyerleri değerlendirme komisyonu kimlerin isteği doğrultusunda kimlerden oluşturulmuştur? Stajyerliği kaldırılmayıp uzatılan kaç öğretmen vardır?

   3-Yine soruyoruz: İlimizin Değerli Valisi Sayın Mehmet AKTAŞ bey siz yada yetkili sayın Vali Yardımcınız Milli Eğitimdeki bu tarz davranışlardan haberdar mısınız?

   4-AK Parti’nin değerli yöneticileri ve muhterem milletvekillerine ülkemizin geçtiği bu sıkıntılı günlerde “Yeni Kapı Ruhu”na gönülden inanan ve destekleyen birisi olarak ta ayrıca soruyorum: Kamudaki Durumun ve-hametinin farkında mısınız? Sizlerden destek aldığını söyleyip hükümeti ve temsilcilerini sadece kendilerine yandaş, başkalarına düşman diye anlatıp devletin verdiği yetkiyi şahsi çıkarları mensubiyet taşıdıkları mihraklar menfaatine kullanmayı alışkanlık haline getirmiş gerçekte hiçbir idarecilik vasfına haiz olmayan bir takım insanlar olduğunu yada olabileceğini biliyor ve bunlar için gerekli tedbirleri alıyor musunuz.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO