Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Vergili Memnun..

    AK parti

 

 

AK parti İl Yönetimi Başkan Vergili ile Geçmiş Yıllarda Yaşanan Kavga Yerine İrtibat kurunca  Bakanlar, Başbakan ve Cumhurbaşkanı’da Kente İlk Geldiğinde Başkan Vergili’yi Ziyaret Ederek Mesajı Verdiler.

 

Cumhurbaşkanı , Başbakan yanı sıra  Karabük’e son dönemde gelen Bakanların hepsi  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında  ziyaret etti.

2009 da Belediye başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye ilk dönemde Karabük’e gelen Bakanların ziyarette bulunmaması yüzünden Ak Parti ile Başkan Vergili arasında sert diyalogların yaşanmasına neden olmuştu.

Vergili’nin Zaman zaman Bakan karşılamalarına gitmemesi siyasi arenanın gündemini oluştururken, Karabük’e gelecek hizmet konusunda da sıkıntılar yaşanıyordu.

Ancak Ak Partide Timurçin Saylar yönetimi sonrası strateji değişti ve Başkan Rafet Vergili ile yakınlaşma başladı. Mart 2016 ayında Karabük’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan önce bir çok Bakan tarafından makamında ziyaret edilen Başkan Vergili Son Başbakan Binali Yıldırım’ın gelişinde ise Kent Meydanında konuşma hakkı tanınması ve Belediyede Başbakanın DDY arazileri ile ilgili talimat vermesi bu yakınlaşmanın meyvesi olarak yorumlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  Karabük Belediyesini ziyareti sırasında ise First Lady Emine Erdoğan, yakın arkadaşı ve, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Erdoğan’ın danışmanı, Dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Karabük  Milletvekili  Mehmet Ali Şahin , Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve TOKİ Başkanı M.Ergün Turan eşlik etmiş  ardından Başkan Vergili’nin “ Hükümet bizi hiç ayırmıyor tüm ödeneklerimiz gününde geliyor” anlamında ki açıklamaları ile de dikkatleri çekmişti.