Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karabükspor Sezonu Kurtardı

  Kardemir Karabükspor bu

 

Kardemir Karabükspor bu sezon kurumsal anlamda sıkıntılar yaşasa da sportif anlamda başarılı bir sezon  geçirdi.

 

Başarıda en büyük payın Başkan Tankut’a tam yetki vererek destekleyen Kardemir AŞ Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yolbulan ve tüm yetkilerini kendi iradesi ile alarak yöneten Başkan Tankıut’a ait olduğunun altını çizen spor otoriteleri , gerek futbol takımında gerekse Bedensel Engelli Basketbol (BEBT) takımında yaşanan başarıların temelinde bu ikilinin olduğuna dikkat çekiyorlar.

Kardemir AŞ Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Yolbulan’ın Gerede’de Yönetim Kurulunu devir alması ile başlayan süreç sonunda  işlerinin yoğun olması nedeni ile ayrılması ile ardından Kulüp başkanlığına getirdiği  Çelik İş Eski Genel Başkanı Ferudun Tankut ‘un geçen sene takımı tekrar süper lige taşıması ve bu senede süper ligde başarılı bir şekilde tutunmasını sağlamasının temel mantığı bu ikilinin anlaşmasına bağlanıyor.

Karabükspor’un Mayıs ayında yapacağı kongreye de dikkat çeken spor otoriteleri, “şimdi Kenti Karabükspor ile barıştıracak hamlelerin yapılması şart,sportif anlamda başarılı bir kulüp var ancak tribünler halen 3-4 bine oynuyor bunun altında yatan sosyolojik nedenler var, Yönetim şekillenmesi ile bunun aşılması gerekir. Bu tarafların da kentte kabulünü sağlar ” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO