Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pencereden

  3 Nisan ardından…

 

3 Nisan ardından…

Kuruluş gününü iftiharla kutlayan KARABÜK bir 3 nisanı daha geride bıraktı.

Toplumsal eğlenceler, görsel sunumlar yoktu belki ancak bu 3 Nisan da 2  etkinlik çok konuşuldu.

Birincisi gerçekten Sn. Çağrı Güleç’in bizzat aylardır ilgilendiği KBÜ Kamil Güleç Kütüphanesi ve onun görkemli açılışı oldu.

Gerçekten Görkemli, nezih ve doyurucu bir açılış organizasyonu vardı. Her şey en imce ayrıntısına kadar düşünülmüş bunu net gördük.

Tabi ki muhteşem güzel bir eser,Kütüphane ve sanat merkezi  Sayın Kamil Güleç’in ismi ve değerli hanımefendileri Sezer Güleç’in ismi…

Böylesi eserleri KARABÜK’E kazandıranlara teşekkür etmek de bizim borcumuz…

İkici görkemli açılışta Kanyon Köprü açılışı oldu.  Organizasyon bozuklukları var mıydı vardı ama ufak tefek olaylar gözle görünmedi bile…

Konser ve diğer özel gösteriler nedeni ile  Safranbolu Kanyon mevkii ve 5000 evler-Bulak halkı yoğun ilgi gösterdi. Tabi protokol ve Karabük’ten gelen yüzlerce kişi de vardı.

Kanyon Köprü ile “Köprülü Rafet Paşa” unvanını alan asansörlerle,yürüyen merdivenlerle Karabük’te görsel hizmetler sunan Sayın Başkan Rafet Vergili’yede bu anlamda teşekkür etmek gerek..

3 Nisan’da akla kalan bu iki güzel etkinlik dışında  yine klasikleşmiş  paneller, sempozyumlarda vardı tabi  ancak gerçekten akıllarda kalacak olan bu etkinlikler oldu…

80 Yılını deviren Karabük ve Demir Çelik fabrikaları milli kaynaklardan milli eserler üretmeye devam edecek elbette zira bu yörenin olmazsa olmazlarından biridir DÇ fabrikaları…

 

*****   *****   *****   ******   ******

 

Cihan Saraç İle Devam

 

THK Karabük Şubesi Başkanlığına Sayın Cihan saraç tekrar seçildi.  Herkesin bildiği ancak dikkat çekmediği bir kurumdur THK.. Karabük’te de güzel projelere imza atmaktadır.

Yetkileri vardır bir çok alanda, örneğin biraz bizim meslekle ilgili olduğu için yazalım, bu günlerde herkesin kullandığı Dronlar var, havalanan ve çekim yapan işte o Dronların kullanım sertifikaları için eğitim çalışması yapacak ve bir nev’i ehliyet verecek önümüzdeki günlerde THK Karabük şubesi.

Sn.Saraç ve ekibine ki yine bizim çok yakın dostumuz Beyaz Baret OSGB  ortaklarından Sayın Mustafa Sarıoğlu ile Yöneticilerine başarılar dileriz..

 

 

*****   *****   *****   ******   *****

 

Referanduma Sayılı Günler Kala

Referanduma sayılı günler kala son anketler medyada paylaşılmaya başlandı.. Hangisi doğru eksik kaldı Vatandaş 16 Nisan’da kullanacağı oyla gösterecek tabi ama halen yoğun bir kararsız kitle var bu gerçek.

Karabük’te  Sayın M.Ali Şahin ve Sn.Burhanettin Uysal beraberinde Ak Parti İl Başkanı Sn. Timurçin Saylar köy,köy mahalle mahalle gezerek Vatandaşlara EVET vermeliyiz diyorlar.

Sayın M.Ali Şahin  yaşına rağmen müthiş bir performans gösteriyor ve en uç köyleri tek tek geziyor. Sayın Uysal’da gençler ile yoğun bir EVET kampanyası içinde.

Ak parti bu konuda sıkı bir çalışma yaparken sessiz duran MHP Başkan Sayın Rafet  Vergili ile Kanyon Köprüsü açılışında ilk Evet kampanyası işaretini verdi.

Karşılarında ise MHP nin muhalif kanadı olarak çıkan Sn. Prof.Dr Ümit Özdağ, yine Barolar Başkanı Sayın Metin Fevzioğlu, bir ayrı etkinlikte ÖDP Sayın Başkanı Alper Taş’ın salon konuşmaları hafızalarda kalırken en son Karabük’e gelen CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin konuşması dikkatleri çekmişti.

Karabük’te  Evet-Hayır  ile ilgili tahminler var. Türkiye geneline göre farklı tahminler var 16 Nisan referandumu öncesi taraflarda da sükunet var.

Artık her iki taraf ta Evet diyende Hayır diyende bizim insanımızdır diyor..

Bu gelişme güzel .. Vatandaş da doğal olarak  memnun…

 

*****   *****   *****   ******   *****

 

Kardemir Karabük sporumuz  

 

Her köşemizde mutlak değiniyoruz KARABÜKSPORUMUZA.. Zira bu kulüpte KARABÜK için olmazsa olmaz kadar değerli..

Zaman zaman sert eleştirilerimiz oluyor ( ve çoğunda haklı çıkıyoruz) bize dostlarımız kızıyor yada güceniyor sitemleri bize kadar da geliyor…

Ancak biz dışarıda işi böylesi sıkı tutmazsak ve her şeye Hee güzel diye yazıp yorumlarsak, gevşeme olmaz mı,hatalar görünmeye görünmeye büyümez mi…(?)

Sonuç kötüye gitmez mi..

Her fırsatta eleştireceğiz, biz yıkıcı kişilere dönük yada kurumu negatifleştirecek eleştiri yapmayız, anlayan anlar mesajımı e doğruya,güzel yönlenmesi için iteleme görevi yaparız..Bunu da edindiğimiz tecrübeler ve yılların verdiği gazetecilik dürtüleri ile yaparız..

İşte onun için 9.Hafta BALİÇ gider/gönderilir dediğimizde hadi canım diyenler 10.hafta şaştı kaldı..

İşte onun için TUDOR gidecek haberlerimize,  ‘yalanlama yapanlar’ TUDOR Gittiğinde ‘yine haklı çıktın ağabey’ dediler..

Bu sezon ligde kalıcıyız ve şimdi özellikle ALT YAPILARDA Kİ genç yeteneklere dikkat çekiyoruz .. Şimdi tam zamanı diyoruz.. 4-5 oyuncuyu alabilirsek üst yapıya başarı bu deriz ve alkışlarız..

Ve; Dikkat çekiyoruz son on yıldır alt yapıdan ne gelen var ne giden…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO