Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ürkmezer, Ceylan’ı Ziyaret Etti

  Safranbolu Belediye Başkanlığı

 

Safranbolu Belediye Başkanlığı görevine de getirilen Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette Safranbolu’lu vatandaşları yakından ilgilendiren konular üzerinde istişarelerde bulunan Bakan Yardımcısı Ceylan ile Kaymakam Belediye Başkanı Ürkmezer, son dönemde çöp alanlarında çıkan yangınlara yönelik de değerlendirmelerde bulundu. Safranbolu Kaymakamı ve Kayyım Belediye Başkanı olarak da göreve başlayan Ürkmezer’e yeni görevinde başarılar dileyen Ceylan, ilerleyen süreçte de Karabük ve ilçelerini ilgilendiren tüm meseleleri yakından takip edeceğini belirtti.
Karabük il merkezi ve Safranbolu başta olmak üzere tüm ilçelerimize de katkı sağlayacağı düşünülen Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi hakkında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından önerilen Karabük Organize Sanayi Bölgesi civarında 10 hektar büyüklüğünde yeni öneri alan üzerinde duruldu. 
Bakan Yardımcısı Ceylan, Karabük ili Çevre Hizmet Birliğince zemin etüdü incelemesine bağlı olarak önerilen arazide tesis yapımına karar verildiği takdirde proje ve yapım konusunda Bakanlığımızdan her türlü teknik ve maddi desteğin verileceğini ifade etti. 
Web Tasarım & SEO: Best4SEO