Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Popoviç Resmen Açıklandı

  Kardemir Karabükspor Başkanı

 

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, teknik direktörlük görevi için Anthony Popovic ile 1+1 yıllık olarak prensipte anlaştıklarını açıkladı. Teknik adamın yarın kulübe gelerek imza atması bekleniyor.

Başkan Tankut, deplasmanda Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmanın son dakikalarında kalelerinde gördükleri golle sahadan yenik ayrılmalarına rağmen takımının sahada arzu ettikleri bir oyun oynadığını belirterek, “Bu maçta oyuncularımız çok istekli ve arzuluydu.. Altyapı hocamızla çıktığımız bir maçta oynanan futbol beni fevkalade mutlu etti. Takımımıza inanıyoruz. Alacağımız bir galibiyet bizi üst sıralara taşıyacaktır. Galatasaray’ı da galibiyetinden dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR POPOVİC İLE ANLAŞILDI

44 yaşındaki Avustralyalı teknik direktör Anthony Popovic ile 1+1 yıllık olarak prensipte anlaştıklarını açıklayan Tankut, “Bu yılı bir olarak kabul ediyoruz. Sezon sonunda da opsiyonumuz var. Kendisi güzel bir şekilde kulübüyle ayrıldı. Kulübü kendisine 6 yılda vermiş olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Hedefleri olan genç bir hoca” diye konuştu.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO