Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kent Park Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

  Kent Park Çalışmaları

 

Kent Park Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

 

Bölgenin En Büyük Konsep Parkı Olma Özelliğini Taşıyan Kent Parkın İnşaatında İncelemelerde Bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ Havan soğuk olmasına rağmen inşaat hızla devam ediyor. İnşallah açılışınıda yeni yılda hepbirlikte yapacağız” dedi.

 

 

 

SSSSSSSSSSSSS
Müteahit firmanın büyük bir gayret göstererek çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy konuşmasına şöyle devam etti; “20 dönümün üzerinde bir alana sahip olna bu büyük parkta bölgemizde hiç bulunmayan aktiviteleride birlikte yapacağız. Örneğin buz pisti, son zamanlarda çocuk ve gençlermizin ilgi odaklarından birisi olan kay kay pisti, gezi alanı, havuzlu kafeteryaları ile pek çok akktiviteyi burada gerçekleştirme imkanı bulacağız. Daha önce 850 metre kare olarak planladığımız havuzumuzu yaptığımız yeni düzenleme ile 1500 metre kareye çıkartık. Yine hanımların yaptıkları yöresel ürünleri satabilmeleri ve aile bütçelerine katkı sağlayabilmeleri için satış reyonlarının ulunacağı bir bölüm hizmete girecek. Bununla birlikte bisiklet ve koşuı parkurlarının da olacağı parkımız tamamlandığında Safranbolu’muzun değerine değer katacağına inanıyorum.
 
Ocak ayında parkın açılışının yapılamasını planladıklarını ifade eden Başkan Aksoy,” parkımız inşallah bir anönce tamamlanır ve Safranbolu’muza hayırlı olur diye dua ediyoruz” dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO