Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKOĞLU ” PROJELER AFAKİ HAZIRLANIYOR” DEDİ

Safranbolu Belediye Başkan Adayı

manşet bt

Safranbolu Belediye Başkan Adayı Bülent TÜRKOĞLU, “bizim kutumuza haram lokma girmez 1400 yıllık helal-haram dengelerini bozmaya çalışan AK partisine CHP izin vermeyecektir ” dedi.

Ülkemizde yaşanan olayların ibret verici olduğuna değinen Türkoğlu, dualar ile geldiler beddular ile gidecekler bizler çocuklarımızın geleceği aydınlık olsun diye Dünya miras kentimiz Safranbolu’nun sorunlarına vakıf mühendislik hizmetlerimizle adayız, bugün ortaya atılan bir çok proje çocukların boyama kitapları gibi , oysa bu hizmetler ilim ister, bilim ister, olaya vakıf olmak ister” diyerek adaylığının kesinleşmesi ile birlikte gerçek projeler nasıl olurmuş dünya alem görecektir şeklinde açıklamalarda bulundu.

sayfa iç

BAŞKAN VERGİLİ’YE GÖNDERME

 

Türkoğlu, Karabük belediye başkanı Rafet Vergili’nin kanyon park projesine de gönderme yaparak ”  KanyonPark projesi Safranbolu belediyesinin mücavir sınırları dahilindedir, afaki hazırlanıyor, Safranbolu sınırlarına girmektedir, nasıl olacak ? projeleri yaparken idari sınırlara göre hazırlamak gereklidir” dedi.

Bülent Türkoğlu ayrıca, “Vatandaşlarıma sesleniyorum, tescilli soyguncular aday olması bu milletin , devletin artık sorunu olmamalı, İnsanlar neyi hak ediyorsa öyle yönetilirler onun için seçici olmaları önemli, araştırmacı olmaları önemli, birileri o istedi bu aday oldu siz seçeceksiniz anlayışının artık işlemeyeceğini  göstermeli” diyerek adaylığının kesinleşmesi halinde Safranbolu’nun geri kalmışlığı son bulacaktır bunu herkese anlatıp göstereceğiz şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO