Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karabük’ten, Elazığı’a SERT YANIT

Kardemir Karabükspor – SB

Kardemir Karabükspor – SB  Elazığspor  karşılaşması sonrası  Elazığ yönetiminin yaptığı  “hakem hataları” açıklamasına, Karabükspor internet sayfasından sert bir  cevap verdi.karabüksporrr

Kardemir Karabükspor Kulübünden yapılan  açıklamada, pazar günü oynanan Kardemir Karabükspor-Elazığspor karşılaşmasının ardından rakip takım yönetiminin yaptığı açıklamaya üzüldükleri, hedefin Karabük spor olmasa da futbolcuları Yiğit’e yönelik hareketleri kabul etmediklerini belirten açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Her ne kadar açıklamanın hedefi doğrudan doğruya Kardemir Karabükspor olmayıp müsabaka hakemleri ve TFF’ye yönelik olsa da özellikle futbolcumuz Yiğit İncedemir’i hedef alan yakışıksız ifadeler bu açıklamayı yapmaya bizi sevk etti. Yiğit İncedemir tüm diğer futbolcularımız gibi futbolun yatarak değil ayakta kalıp mertçe mücadele edilerek oynandığı gerçeğinden hareketle davranmıştır. Yiğit İncedemir, adı gibi yiğitçe mücadele eden, yüreğiyle oynayan ‘adam gibi adam’ tanımının en çok yakıştığı sporculardan biridir. Her şeyden öte birinci sınıf bir insandır.

Haksızlık edebiyatı yapanların, Elazığ’da birinci yarıda oynadığımız Elazığspor-Karabükspor maçının son dakikalarında futbolcumuz Sebastian Puygreiner’in temas dahi etmediği Serdar Gürler’in beli kırılmışcasına kendisini yere atarak kazandıkları penaltıyla hak etmeden aldıkları bir puan sonrasında da konuşmalarını beklerdik.

Kardemir Karabükspor ligin en ‘fair’ takımlarından birisidir, öyle davranmaya da devam edecektir.”

indirÖte yandan dün gece ki spor programlarında TRT Sporda Erdoğan ARIKAN’ın “Yiğidi severim ama bu İnsanlık dışı hareket,Yiğit’de kırmızı kart görmeliydi” şeklinde açıklamalarına da Karabüksporlular tarafından tepki geldi.

Oyunun 0-1 durumdayken tamamen oyunu soğutmaya-oyunu sabote etmeye yönelik ve sakatlığı olmadığı halde zamana yönelik tavırları ile sedye istemeyen ancak kalkmayarak da oyunu oyalayan Sow için tek kelime etmeyen ancak mağlubiyetin verdiği stresle tüm Karabük’ün evet müdahale etmese daha iyi olurdu görüşüne rağmen Karabüksporlu futbolcuya yönelik bu anlamsız aymaz ve tek taraflı açıklamalarından dolayıda TRT Spor spikeri Erdoğan Arıkan’ı Karabük ( Anadolu) spor yazarları ve yorumcuları kınadı.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO