Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Projesi Kapsamında Tablet Bilgisayarlar Dağıtılıyor

MESLEK LİSELERİN GÖZ ARDI

MESLEK LİSELERİN GÖZ ARDI EDİLDİĞİ FATİH PROJESİ KAPSAMINDA TABLET BİLGİSAYARLAR SEÖİLMİŞ OKULLARA DAĞITILMAYA BAŞLADI .

KRB_2534

Tablet Bilgisayarların dağıtım törene Vali İzzettin Küçük, Garnizon Komutanı J. K. Albay Samit Tokmak, Vali Yardımcıları Erkan Çapar ve Tarkan Keskin, İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin, POMEM Müdürü Orhan Karademir, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, daire müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar “Dünya ülkelerinin gıpta ile baktığı bir proje olan Fatih Projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2013 yılında uygulanmaya başlamıştır. İlimizdeki okullarda tablet bilgisayarların dağıtımını birkaç yıl içerisinde tamamlayacağız. 2013 yılında 17 tane okulumuzda bu sistemin alt yapısı olan etkileşimli tahtalar kurulmuş ve geçici kabulleri ocak ayında yapılarak tamamlanmıştır. Mehmet Vergili Fen Lisesinde 29 öğretmen ve 9. sınıfta okuyan 119 öğrencimize tablet bilgisayarlarını dağıtacağız. Öğrencilerimizin tüm ders müfredatları bu tablet bilgisayarlara yüklenmiş durumda. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

2013 yılında iki okulumuzda 700 öğretmen ve öğrenciye tablet bilgisayarlarının verildiğini ifade ederek sözlerine başlayan Vali izzettin Küçük “ Tablet Bilgisayar dağıtımının ikinci etabına Mehmet Vergili Fen Lisemizden başladık, çok başarılı bir okulumuz. Burada yaklaşık 319 öğrenci ve 29 öğretmenimize, il genelinde de 448 öğretmenimize tablet bilgisayarlarını dağıtacağız. Bu, gençlerimizi eğitimde bir gömlek, bir sınıf daha yukarı çıkartıyoruz anlamına geliyor. Bütün ders kitapları ve müfredatlar bu tablet bilgisayarlarda olacak. Çok daha kolay ve hızlı bilgiye ulaşabilecekler. Bu eğitim yarışında daha başarılı ve güçlü olacaklar. Türkiye çapında uygulanan muazzam bir proje, gençlerimizin ufkunu açacak bir proje. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO