Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

NAZLIAKA,CHP KADIN KOLLARI KONGRESİ İÇİN GELDİ BAŞKAN KÖSE’Yİ TEBRİK ETTİ.

CHP Kadın Kolları Genel

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka: “Cumhuriyet Kenti Karabük’teyiz.” dedi

Nazlıaka bugün Karabük  CHP Kadın kolları kongresi için geldiği Karabük’te,  Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi ziyaret ederek bilgiler aldı.

Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, Safranbolu Belediye Başkanı Elif KÖSE ve il, ilçe örgütümüzle birlikte Karabük İl Kadın Kolları Kongresini  gerçekleştirmek için geldik Cumhuriyet Kenti Karabük’e ve onun emekçi İnsanlarına selam olsun” diyerek gaztecilere bilgi veren Nazlıaka, “Partimize yeni katılan kadın üyelerimizin rozetlerini taktım. Cumhuriyet Halk Partisi ailemiz büyümeye devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Nazlıaka’dan Köse’ye Tebrik Ziyareti

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde ikinci kez Safranbolu Belediye Başkanı seçilen Mimar Elif Köse’yi makamında ziyaret etti. Nazlıaka, seçim zaferini kutlamak ve Köse’ye desteklerini iletmek amacıyla Safranbolu’ya geldi.

Ziyaret sırasında Nazlıaka CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar eşlik ederken Nazlıaka, Safranbolu’nun geleceği ve belediyenin projeleri üzerine Köse ile görüş alışverişinde bulundu. Nazlıaka, Kadın Kolları olarak Köse’nin başarılı yönetimini takdir ettiklerini ve kadınların yerel yönetimlerdeki güçlenmesini desteklediklerini belirtti. Ayrıca, Safranbolu’nun tarihi ve kültürel zenginliklerini koruma ve tanıtma konusundaki çabalarından dolayı Köse’yi tebrik etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nazlıaka’ya teşekkür etti ve Safranbolu için gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Nazlıaka’nın ziyareti, kadınların yerel yönetimlerdeki rolünün ve başarılarının vurgulandığı bir atmosferde geçti.

SEÇİMLER SONRASI KARABÜK CHP DE KADIN KOLLARI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

CHP Karabük İl Kadın Kolları Kongresini, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Yapılan kongrede CHP’nin Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Yılmaz olurken yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu;

BAŞKAN
Aslıhan Yılmaz – Diş Doktoru

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Ceren Aslantaş – Diş Doktoru
Demet Ataş -Türkçe Öğretmeni
Betül Onkardeşler – Bankacı
Aslı Yüksel – Bankacı
Birgül Ünver – Esnaf
Fatma Acar – Bankacı
Fadime Çetinkaya – Ebe Hemşire
Belkıs Karakavuz – Öğretmen
Dilek Bozkurt – Emekli Memur
Semra Çetinkaya – Ev Hanımı
Sevgi Demir – Ebe Hemşire
Ayşegül Baylam – Basın Yayın
Hülya Özgü – Esnaf
Azize İnam – Ev Hanımı

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Gizem Simsar
Şaduman Yıldırım
Nuran Yaşar
Muhterem Ünal
Semra Acar
Nevin Vural
Eray Şencan
Filiz Saygı
Asuman Erinç
Ebru Çelebi
Handan Vurşan
Şükran Akgül
Sevilay Çelebi
Sevinç Hamaloğlu

ÜST KURUL DELEGELERİ
Beyhan Akdeniz
Hanife Alkım
Aslıhan Yılmaz