Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP Kongre Öncesi Davetlerde Bulundu

Yeniden Refah Partisi (YRP)

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Emre Ulu ve yönetimi, 20 Ekim 2024’te gerçekleşecek olan Merkez İlçe Kongresi öncesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz ve yönetimini ziyaret ederek, kongreye davette bulundu.

YRP heyeti, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz ve yönetimiyle sıcak bir sohbet gerçekleştirdiğini ifade eden Ulu, . Yeniden Refah Partisi’nin Merkez İlçe Kongresi’ne davetlerini iletti ve kongrenin Karabük’ün siyasi yaşamına katkı sağlayacak önemli bir adım olacağını vurguladı. Başkan Ulu, Yeniden Refah Partisi olarak Karabük’te daha güçlü bir teşkilat yapısıyla hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Emre Ulu ve yönetimi,  Merkez İlçe Kongresi öncesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Celal Tokatlı ve yönetimini ziyaret ederek kongreye davette bulundu.

YRP heyeti, MHP Merkez İlçe Başkanı Celal Tokatlı ile samimi bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Ulu, Yeniden Refah Partisi’nin Merkez İlçe Kongresi’ne davetlerini iletti ve bu kongrenin Karabük’ün siyasi yaşamında önemli bir adım olacağını belirtti. Ulu, Yeniden Refah Partisi olarak Karabük’te daha güçlü bir teşkilatla hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Karabük İl Müftüsü olarak göreve başlayan Sayın Ali Erhun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan YRP heyeti, “Kendisine yeni görevinde başarılar dileyerek Karabük’e yapacağı değerli hizmetlerin, şehrimize katkı sağlayacağına olan inancımızı ifade ettik. Sayın Erhun’un samimi ve sıcak karşılaması, bizleri ayrıca memnun etti. Allah hayırlı ve bereketli hizmetler nasip etsin.” dediler

YRP heyeti; tekrar Baro Başkanı seçilen Av. Emrah Köklü’ye  hayırlı olsun ziyaretinde, kendisine yeni görevinde başarılar dilediler.

Karabük Barosu’nun hukuk alanında sunduğu hizmetler ve yargının güçlenmesine olan katkılarından dolayı kendisini tebrik eder, yeni dönemde de adaletin sağlanması yönündeki çalışmalarında üstün başarılar temenni ettiler..

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Emre Ulu ve yönetimi bugünde 20 Ekim 2024’te gerçekleşecek olan Merkez İlçe Kongresi öncesinde, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Recep Yılmaz ve yönetimini ziyaret ederek kongreye davette bulundu.