Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkanlar Birlik Mesajı Verdi

  Karabük’te siyasi partilerin

iso

 

Karabük’te siyasi partilerin il başkanları basın toplantısı düzenleyerek teröre ortak tepki gösterdiler.

Karabük Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlen toplantıya AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel, MHP İl Başkanı Adem Kar, Saadet Partisi İl Başkanı Muhsin Çebi, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Vekili Dursun Kıraç katıldı.

Ak parti İl Başkanı T.Saylar, konuşmasında, dış güçlerin maşası olan terör örgütlerine hiç bir zaman boyun eğmeyeceklerini, bütün Türkiye’nin terör karşısında bir ve beraber olduğunu bugün bu tabloda buna örnektir ifadelerinde bulundu

CHP İl Başkanı Av.E. Dinçel ise son günlerde yaşanan terör olaylarını gerçekleştirenleri kınayarak, mücadelede ellerinden gelen desteği vereceklerini, Cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirterek “Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır” dedi.

MHP İl Başkanı A. Kar konuşmasında, Türk milletinin tarihte olduğu gibi şimdide karşı karşıya kaldığı oyunlara gelmeyeceğini, her türlü mücadelenin içinde olacaklarını aktardı.

SP İl Başkanı M.Çebi, Türkiye’nin her zamankinden çok bir olmaya ihtiyacı olduğunu, Türkiye’yi bir bataklığa çekmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini belirterek “Birliğimizi Allah bozmasın” dedi

BPP İl başkanı M.Kıraç da Türk’ün gücünü bu vatana göz dikenlere kışkırtmalara gelmeden göstereceklerini, terör örgütleri karşısında kenetlendiklerini belirtti.

Yapılan açıklama ve gösterilen birlik  Vatandaşlar ve STK larından büyük beğeni kazandı ve taktir edildi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO