Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SON 4 SEZONDA 13 TEKNİK DİREKTÖR..14. YOLDA ..!!

Karabüklsporun   başarısız yönetimler sergilediğini 

Karabüklsporun   başarısız yönetimler sergilediğini  son 4 sene içinde ki gelen giden teknik adamlar  ile değerlendirebiliriz..

İşte son 4 sezon, yani  Karabüksporun gerileme ve çöküş döneminde  çalışılan gelen giden teknik adamlar..

Hüseyin Kalpar –  Elvir Baliç – Yücel İldiz, Igor Tudor – Zoran Barisic, Erkan Sözeri, Tony Popovic, Levent Açıkgöz, Ünal Karaman, Fikret Yılmaz -Taner Öcal-İlhan Özer- İsmail Demirci.

Son 4 sezonda 13  Teknik ekip gelmiş, gitmiş..

Bırakan, İstifa eden yada bıraktırılan hocalar bunlar…

Son 4 sezonda, 13 hoca ortalama 3 er yardımcı olsa 39 teknik adam eder..

Her birine ödenen maaşlar, gelen hocalara verilen dünya rakamlar… İşin ekonomik boyutu. Hocaların başarısız olmasında yatan temel nedenler ise ayrı…

Sezon başına  3.25 hoca düşüyor ve her gelen yönetim devamlılıktan, başarıdan bahsederek bu noktalara gelinmiş..

Hocaların, Teknik kadronun suçu var mı?

Hayır kocaman bir hayır…

Profesyonel insanlar gel dersin gelir, anlaşırsın gelir, git dersin gider yada bakar buradan bir nane olmaz çeker gider…

Karabükspor 2017-18  HFT  dönemin de Süper Ligi 12 puan ile 18.sırada tamamlayarak  1.Lige düştü…

Sonra yaşanan kriz, Kongre süreçleri, 190 milyonluk borç ? ne oldu, kimler nerede hatalar yaptı yada bilerek gasp edildi hepsi mahkeme süreçlerine taşındı..

Türk Futbolu için bir MİLAT olacak bu sürecin sonucu merakla bekleniyor..

Ya dağ fare doğuracak yada Adalet yerini bulacak…

Bu arada Karabükspor 2018-2019 sezonu öncesi, futbolcu lisanslarını çıkaramadı ve alt yapı oyuncuları ile başladığı sezonu 0 puan ile tamamlayarak  2.Lige düştü..

Son 2 yıldır kaleme alıyoruz, Son 2 yıldır Kulübün kurtuluşunun reçetesini veriyoruz, Arşiv yazılarımızda bunları detaylı okuyabilirsiniz..

Bir çok kişi yazılarımız için teşekkür telefonları açarken, takdir mailleri atarken maalesef bazı aymazlar da “ 190 milyonluk borcu sorgulayın, Bu dönemi niye takıntı yapıyorsunuz?”  gibi astı astarı olmayan, yazılanları okumadan, afaki eleştirilerde yaptılar…

Bakın, o 190 milyonluk borç öncesi biz neler neler yazıp o dönemin başkanı ile ters düşmüşüz. Sonu kötü olacak diye kaç kere uyarı yazıları yazmış kaç kere yazılarımıza erişim engeli konmak istenmiş…

Karabükspor tarihi süreçlerini bilmeden, günü eleştiriyor sananlara da bir dip not düşeyim..

İnanın bugün ki dönem o 190 milyonluk borç döneminden daha kötüye gidiyor…

Karabükspor 3.lige düştü… 54 haftadır galip gelemeyen bir takım sonunda düşürüldü derken, bize kızanlar haydi  şimdi konuşun..

İğne-Çuvaldız misali burada basınımızı da eleştirelim, bu çıkmazları, bu aymazlıkları kaç kişi yazdı/yorumladı bugüne kadar bizle beraber..(?)..

Kaç kişi o aymazlıkları savundu, kaç kişi sustu 3 maymunu oynadı, ve kaç kişi orada neler oluyor diye kamu adına sorgulayabildi..?

Biliyoruz ki kurunun yanında yaşta yanacak, biliyoruz ki dün sıkıntıları bu kulübün başına bırakıp çekip gidenler gibi bugün kilerde bırakıp gidecek ama koskoca işçi milli takımı olarak nam salan mütevazi kimliği ile tüm Ülkede sempati yaratan, kentin reklam markası olan Karabükspor da acıları ile baş başa kalacak….

Hep diyoruz ya YAZIK…..yazık ki yazık…

Web Tasarım & SEO: Best4SEO