Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ’ın resmi “Başkan Adayıdır” açıklaması İl Başkanlığında coşkulu bir kalabalık eşliğinde açıklandı.

Karabük’e Bayram Gelecek sloganları ile yaptığı konuşmada, ‘CHP’yi iktidar yapacağız, Karabük’ün sorunlarını çözecek tek parti CHP’dir’ ifadelerine yer veren CHP Belediye Başkan adayı Bayram Karadağ, “Nerede mağduriyet varsa biz orada olacağız, çünki biz oralardan geliyoruz. Bizim amacımız Safranbolu’daki sosyal belediyeciliği bütün Batı Karadeniz’e yaymak. Randevu alınamayan Belediye Başkanı olmayacağım. İnanmak başarmanın yarısıdır, biz bugün gösterilen bu coşku ile başaracağız, inanıyorum” dedi.
Karadağ’ın açıklaması sonrası Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İl Başkanı Vedat Yaşar, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik kolları ve CHP li üyeleri parti lokalinden çıkıp topluca Kemal Güneş caddesinde yayalandırılmış yol kısmında yürüyerek vatandaşları selamladılar