Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

 ÖZLEMLE ANIYORUZ  1881-1938….

“ Efendiler, milletimizin amacı,

“ Efendiler, milletimizin amacı, milletimizin ülküsü, bütün dünyada tam manasıyla medeni bir toplum olmaktır… Medeniyet yolunda yürümek ve başarılı olmak yaşamak için şarttır.” ATATÜRK

      Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84.Yılında Özlemle Anıyoruz.

   Atatürk Uluslararası anlayış ve barış yolunda çaba harcayan üstün bir kişidir. Olağan üstü bir devrimcidir. Sömürgecilik ve emperyalizme karşı savaşan ilk önderdir. İnsan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsüdür.

   İnsanlık arasında hiçbir din, dil, ırk ve cinsiyet gözetmeyen, bir uyum ve işbirliği çağının doğacağına inanan eşsiz bir devlet adamıdır.

   “ Birçok dünya lideri Atatürk’ü kendilerine bir simge ve örnek olarak almışlardır. Atatürk, Bir milletin yeniden doğuşudur” Lord Kinroos.

    “ Üç kırık kaburga, bir delik akciğer, ama yinede savaştı. Yurtta Barış ve3 Dünya da Barış için” Elon Musk

      Tek tutkum yurdumdur. Bütün hayatımın ilkesi bu olmuştur, diyen Mustafa Kemal Atatürk’e karşı şükran borcumuzu ödemenin ve bağlılığımızı göstermenin en iyi yolu, eserlerini, önderliğini, özüne ve sözüne uygun olarak,10 Kasımlarda ve diğer günlerde anmak ve anlamak ve düşüncelerini uygulamaktır.

     Atatürk’ün Milletine son buyruğu:

“ Benim Türk Milletine, Türk Cumhuriyetine veTürklüğün istikbaline ait görevlerim bitmemiştir. Sizler onları tamamlayacaksınız. Siz de, sizden sonrakilere benim sözümü tekrarlayınız.

   Ulu Tanrı, Tüm Şehitlerimizle birlikte Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarına rahmet etsin.

Nur içinde yatsınlar.

Mekânları Cennet Olsun.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO