Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu Erdal Demir İçin Oy İstedi

PTT karşısında ki Albay

PTT karşısında ki Albay Karaoğlanoğlu caddesinin 3/1 lik alanını kapatarak adeta insanların gelmemesi için uğraş veren CHP İl yönetimine karşı Karabük’lü vatandaşların izlemeye gittiği Kemal Kılıçdaroğlu bu akşam Safranbolu’da kalacağı İddia edildi.  Parti içi sorunları masaya yatırılması planlanan toplantının da yapılması beklenirken akşam Çebioğlu’nda verilecek yemeğe iş adamları ve bazı STK başkanları özel olarak davet edildiği ancak parti içi sorunlar ve organizasyonluk nedeni ile yemeğinde iptal olabileceği belirtiliyor.

cats

İl yönetimin organizasyon bozuklukları halkın katılımını engelleyemezken Kılıçdaroğlu’nun bu organizasyon bozukluklarından haberi olup olmadığı da merak ediliyor.

Genel başkanın programının bu kadar saklı tutulması ve Basından kopuk yapılan çalışmaların İl yönetici Bayram Karadağ’ın Basının soracağı sorulardan korkması olarak gösteriliyor.

KILIÇDAROĞLU KARABÜK’TE

Kılıçdaroğlu, Karabük girişinde Kemal oyman mevkinde partililer tarafından karşılandı. Seçim otobüsü ile mitingin yapılacağı Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’ne geçen Kılıçdaroğlu, burada yaklaşık 7 bin kişiye hitap etti. ‘Berkin’i vuranlar AKP’yi kuranlar’, ‘İki ekmek bir can’, ‘Berkin alamadı ekmeği Bilal’e yedirmeyiz’ dövizlerinin açıldığı alanda konuşan Kılıçdaroğlu, Karabük’ün Orta Anadolu’da güzel bir Kent olduğunu söyledi.

Konuşmasına 12 yıldır bu ülkenin başına kabus gibi çöktüler diyerek devam eden   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan’ı kast ederek “Sen önce hizmeti kendin ve çocukların için yaptın. Biz halktan yana partiyiz, halkın partisiyiz. Halktan yana proje üreterek  adaletli siyaset yapacağız” dedi.

Bir ülkede hükumet zenginleştiriyorsa o ülkede yolsuzluk var demektir. Genel Başkan olduğumda mal varlığımı CHP’nin sitesine koydum. Kazandığım her kuruş benim alnımın teri. Hiç utanmadım.” diyen Kılıçdaroğlu 30 martta barış için, İşsizlerin iş bulması için herkesin ürettiği paylaştığı bir ülke için sandık başına gidip yeni bir Türkiye yaratacağız dedi.

Sizlere sözüm var ;

1. Atama bekleyen öğretmen kalmayacak.

2.Sözüm Çiftçiye mazotu lit 1.5 tl alacak

3.sözüm Geliri olmayan yada asgari ücret altında olanlar onurlu yurttaş gibi gidip Asgari ücretini alacak diyen Kılıçdaroğlu ; Diyorlar jki sen bu parayı nereden bulacaksın diyorum ki bu son 17 aralık ta ki operasyonunda 247 milyon bu parayla ne yapılır hesap yaptık 2 milyon 831 işsisizim var bunlara 8 yıl asgari ücret ödenebilir yada atama bekleyen öğretmenleri atar 30 yıl maaş ödersiniz her emekliye ayda 25 bin lira bir sefer ikramiye de verebilirsiniz 30 tane marmaray yapabilirsiniz 5365 adet F16 uçak ta alabilirsiniz onun için diyorum ki rüşvetin örneği olmayan bir hükumet bir devleti soymakta balık baştan kokmuştur.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

4 bakan 1 Başçalan işaretini gösteren Kılıçdaroğlu yolsuzluk ve rüşvetin ne kadar büyük olduğunu göstermek için TBMM olağanüstü toplantıya çağırdık fezlekeleri görüşeceğiz diyerek konuşmasında “Haram para ile ümre yapılır mı yapılmaz mı bu Zafer Çağlayan bunu yaptı.önemin İçişleri bakanı 10 milyon dolar götürmüş. bunlar mahkeme kararı ile sesleri tespiti yapılmış Karabük’ün vicdanına sesleniyorum ya Helal da yana yada Haramdan yana oy kullanacaksınız bu kadar basit diyerek açıklamalarına devam eden Kılıçdaroğlu “Berkin Elvan için gözünden bir damla yaş döküldü mü ağzından bir Allah rahmet eylesin çıktı mı onda vicdan var mı?” dedi.

‘ELİNİ VİCDANINA KOY ÖYLE SANDIĞA GİT’

Kendisine söyledim kaç liraya ihtiyacın var diye? Vallahi kampanya açacağım billahi kampanya açacağım. Milletin yakasından düşsün diye.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a göndermeler yapan Kılıçdaroğlu ;  Bir tek şey istiyoruz ey Karabük , elini vicdanına koy sandığa öyle git diyerek konuşmasına şöyle devam eti ” Emekli kardeşlerim unutmayın sandığa gideceksiniz helalden yana oy kullanacaksınız geleceğiniz için oy kullanacaksınız,Emekliler aç. Siz Recep’e bu kadar imkan verirseniz aç kalırsınız. Malı o götürecek. Emeklinin yüzünün gülmesi lazım. En büyük arzumuz bu. Bütün yaşamı boyunca çalışıyor, emekli aylığıyla gül gibi geçinmesi lazım. Bir insanın en azından ay sonunu huzur içinde getirebileceği bir maddi imkana ihtiyacı var. Bakın adam yerine koymuyorum ama bana arada sırada takılıyor ya geçen Eskişehir’de konuşmuş, Allah’ın tuzağı var deriz ya ” Sen benim evlatlarıma Helal lokma yediremediğim halde sen niye haramdan bahsediyorsun” diyerek zaten Hırsızlığın babadan oğla geçtiğini kendi de söylemişti, Koca nazım “Yaşamak bir ağaç ve tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşayacağız ” diyerek nede güzel şiir yazmış, düşüncesi ne olursa olsun her yurttaşa eşit hizmet edeceğiz ” dedi.

Konuşmasının son bölümünde  Erdal Demir’i yanına çağıran Kemal Kılıçdaroğlu ” Allah için yakışıklı genç bir başkan seçildiğimde rozetimi çıkartıp Karabük ‘ü bütün dünyaya tanıtacağım diyor dinamizm mi için oy istiyoruz” dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO