Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ceylan “Biz kaybetsek de Kazanan Karabük Olsun,”

Kalkınma Bakan Yardımcısı  Mehmet

Q-0gykOSKalkınma Bakan Yardımcısı  Mehmet Ceylan 30 Mart seçimleri sonrası değerlendirmeleri yaptıklarını ve  siyasi yada siyasi olmayan ittifaklara rağmen AK Partinin gerek Karabük gerekse Türkiye genelinde başarılı olduğunu söyledi.Karabük İl Genel Meclisi oylarına baktığımızda %50’nin üzerinde olduğumuzu görüyoruz, Bu da göstermektedir ki halen halkın teveccühü AK Partiden yanadır, diyen Ceylan , bugün  yerel medya kuruluşlarını gezerek teşekkür etti Karabük Demir Çelik Fabrikalarının temelinin atılışı ile bir kentin kuruluş yıl dönümünü dolayısı ile kutlama mesajı yanı sıra  30 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu

Ceylan, “ Seçimlerde % 43 gibi oy oranına ulaştık, 2009 seçimlerine baktığımızda % 12 puanlık artışı görüyoruz, ancak bu artışımıza rağmen  başka bir parti seçimi kazandı. Biz milletimizin iradesine ve takdirine saygılıyız. İnşallah Karabük için bu seçim sonuçları hayırlı olur. Biz kaybetsek de kazanan Karabük olsun, ülkemiz olsun.” dedi.

Her zaman, her dönem, Karabük’ün, Karabük halkının emrinde olacağımızı ifade etmek isterim diyen Ceylan , “Karabük genelinde İl Genel Meclisi oylarımız yüzde 50’nin üzerindeyken , Türkiye genelinde ise yüzde 45 oranında oy aldık.Bu şu demektir, Karabük ve Türkiye genelinde Ak Partiye teveccüh devam etmektedir. Milletimiz istikrardan yana oy kullanmıştır. Siyasi ittifaklara, siyaset dışı ittifaklara rağmen başarı sağlanmıştır. Karabük özelinde baktığımızda daha önce yüzde 13, yüzde 15 oyunu olan CHP’nin oylarının yüzde 2’ye düştüğünü görüyoruz. Bu bile sandıkta bir ittifakın olduğunu göstermektedir. Bu da düşündürücüdür.Hem siyasi partiler tarafından düşündürücü hem Karabük için.Biz dün ne diyorsak bugünde bu çizgimiz deyiz hep söyleyeceğiz önemli olan Karabük’ün kazanımlarıdır, Ülkemizin kazanımlarıdır. Bu vesile ile değerli hemşehrilerim başta olmak üzere, Sayın Genel Başkan Yardımcım Mehmet Ali Şahin’e Milletvekili arkadaşlarıma, tüm teşkilatlardaki kadın ve gençlik kollarında görev alan arkadaşlarıma, basın mensuplarına gayretlerinden ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO